Du læser nu
High Five

High Five

High Five

For et par uger siden skrev Helle fra StarPR og spurgte hvad jeg synes om Depends forårskollektion.. Og jeg havde spottet et par cafe latte farvede nuancer, som jeg synes var ret fine – så det skrev jeg til Helle. Og så var hun så sød at hun sendte cafe latte til mine fingre. Wuhuu. Jeg fik 4 nuancer – og det her er min yndlings. Jeg har self været fjollet nok til at efterlade den derhjemme og jeg kan ikke huske nummeret. Men den er tydeligt cafe latte-farvet og dækker ret godt – her har jeg kun ét lag på og den har nu holdt i 3 dage. Pretty okay. Så ja, men resten af verden render rundt i den musebrune particuliere fra Chanel, så vil jeg holde mig til mine cafe latte negle til Depend. I lik’em.

 Kommentarer (13)
 • […] hapset den her fine neglelak fra H&M. Jeg har tidligere fablet om Café Latte-farvede negle (se her!), og den her er godt nok også en god kandidat:) Jeg synes det ser så fint ud, og man får […]

 • Hahaha! Ja, jeg kender udemærket den følelse af paranoia, men hvis ikke jeg havde fået disse lakker foræret af Star PR, havde jeg sgu nok selv købt dem, så det er ikke ligefrem, fordi det er blevet tvunget mig ned over hovedet. Og min dagens anekdote er, at jeg engang er blevet kontaktet via bloggen og spurgt, om jeg ville linke til en virksomhed, der forhandler hunde- og kattemad! Wtf?!

  /Maria

 • Jeg elsker Depend synes bare de er for dyre i forhold til hvor lidt der er i 🙁 Ej okay, kan jeg så godt forstå 😛 er faktisk ret glad for du skånede os med den anmeldelse haha 😀

 • .. Men ikke alle Matas’er har de nye farver hjemme endnu. Nogen der har opdaget hvor de faktisk findes?:) Hvor der nogle stykker incl. denne fine en som jeg gerne vil ha fingrene i.
  Acie u rocks!

 • Aghr – thx ladies! Jeg mente også at det var 192, men ville hellere være sikker før jeg skrev noget, for at undgå forvirring:)

  … og jeg bliver altid så lettet, når jeg ser at jeg ikke er den eneste der er fan. Tør efterhånden ikke anbefale noget jeg har fået i PR-gave af ren frygt for at folk tror, at man så kun skriver om det fordi det netop var en gave. Men på den anden side virker det også så dumt at lade være med at dele verdens fineste neglelak til 29kr bare fordi man er paranoid. Det er bare fordi folk aldrig hører om det man ikke skriver om (.. sjovt nok)… Men for eksempel – imagine mig surprise da jeg før jul måtte drible på posthuset og hente en pakke jeg ikke anede hvad var, og derfor glad stod og flåede den op i det sekund jeg fik poterne i den. Ud væltede to pakker bind og to eksemplarer af “The Blood Bible” (aaaaaaaaghr – hvad sker der for den titel!?). Jeg ved ikke hvad for en slags anmeldelse de der PR-mennesker havde tænkt sig jeg skulle lave, da de sendte det afsted, men ligegyldigt hvad kunne de sateme glemme det – de kunne i det mindste lige have givet fair warning så jeg ikke stod dér og kastede om mig med hygiejnebind på et posthust.. Christ!… Dagens anekdote.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top