Du læser nu
Kærlighedsaffære

Kærlighedsaffære

Kærlighedsaffære
… jeg er helt skudt i det der kamera! Aghr. I WANT ONE! Sidder og gennemtrawler nettet for et godt tilbud, men må nok erkende, at jeg bliver nødt til at gøre et seriøst indhug i garderoben, hvis jeg skal få råd til sådan en fætter. Så stay posted – jeg har allerede besluttet mig for noget af det der skal ryge:)

Morgenen har jeg tilbragt med at snakke om lederskab med en administrerende direktør. Det er i forbindelse med et af mine fag på studiet, og jeg var ret heldig, at jeg lige fik muligheden for at kunne lave noget bro-bygning mellem teori og praksis. Virkelig virkelig god morgen, virkelig spændende møde – og i eftermiddag sætter jeg igen kurs mod CFW.Jeg tror jeg er aller gladest, når jeg kan kombinere mine to passioner – busines og mode….
Kærlighedsaffære

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top