Kærlighedsaffære - Acie

Kærlighedsaffære

Kærlighedsaffære
… jeg er helt skudt i det der kamera! Aghr. I WANT ONE! Sidder og gennemtrawler nettet for et godt tilbud, men må nok erkende, at jeg bliver nødt til at gøre et seriøst indhug i garderoben, hvis jeg skal få råd til sådan en fætter. Så stay posted – jeg har allerede besluttet mig for noget af det der skal ryge:)

Morgenen har jeg tilbragt med at snakke om lederskab med en administrerende direktør. Det er i forbindelse med et af mine fag på studiet, og jeg var ret heldig, at jeg lige fik muligheden for at kunne lave noget bro-bygning mellem teori og praksis. Virkelig virkelig god morgen, virkelig spændende møde – og i eftermiddag sætter jeg igen kurs mod CFW.Jeg tror jeg er aller gladest, når jeg kan kombinere mine to passioner – busines og mode….
Kærlighedsaffære

14 kommentarer

 • Snygging!! Jag saknade dig igår, du e ju min partner in crime i puben.. hoppas du har d toppen i köpenhamn! Puss

 • Var det canon eos 500d? Min kæreste er også tæt på at købe et (heldige mig), der skulle komme et 550d nu, så mon ikke man kan håbe på at det andet falder lidt i pris.

  – Vibeke

 • Åhh, hvor er du bare fin!-Som altid!:D Og særligt med håret sat op!-Det burde du gøre noget oftere!;)

 • Først tak for inspirerende blog:-)

  Og til Sofie – virkeligt ikke specielt venlig eller relevant kommentar – sådan en kommentar er der vist ingen, som får noget ud af at læse. Du kan jo bare kigge væk – og finde din inspiration et andet sted.

 • Du behøver næsten ikke vise et dagens, det er næsten altid det samme du har på… Du er ikke særlig inspirende tøjmæssigt. dog skriver du fantastisk og det er også nogen gode ting du skriver om 🙂

 • Hvis nu din top bare var lidt længere, så ville outfittet være perfekt. Men sådan en cameltoe er bare ikke sææærligt charmerende.

 • Tro mig, du vil elske et spejlrefleks – du vil aldrig have et almindeligt kamera igen efter det 🙂

  Til os andre s gavn så få endelig ryddet godt og grundigt op i kludene, så vi kan få opdateret vores klædeskabe…

  Keep up the good work, by the way – super blog !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top