Du læser nu
Strik-envy

Strik-envy

I eftermiddags ringede min svigerinde. Hellow. Hun spurgte om jeg ikke kom forbi Østerbronx til kylling og rødvin. “Bummelum… TJEK!”. Så undskyld til Miss Sixy, Designers Remix og Vilsbøl d’Arce.. Jeg orkede ikke. Og jeg blev lokket med mad og hygge. Tilgengæld hoppede jeg forbi Barbara í Gongini i Gallery i eftermiddags og fik en øl. Og der var meget sort draperet bomuld og strik. Og flere styles som jeg tænkte ville være fine i en lidt mere hverdags-agtig kontekst end stylingen lige lagde op til. Derfor går dagens envy til den her lange sorte strik-sag. Prøv at kappe hovedet af hende. Og skoene. Og alle de der lidt funky accessories. Så man bare sidder tilbage med assymetrisk lang sort strikkjole-ting. Giv mig så et par tykke strømper, et par grove støvler og mit sølvkors, og jeg skulle hoppe i den imorgen. Tak.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top