Du læser nu
Med Hat På

Med Hat På

Med Hat På

…. er der nogen, der mangler en te-varmer????

Med Hat På
Finsang til David Andersen… Blev helt flabbergastered (.. yndlings-ord), da hun kiggede på mig og smilede midt i sangen. Aghr. Men det var et godt indslag:)

Med Hat På

Ja altså, Eva Kruse har vel egentlig ikke hat på her. Men! Hun har en hat. En meget stor hat. Af pels. Og den var rigtigt fin – jeg nåede bare ikke at hapse et billede før hun var væk igen som en anden hvirvel-vind. Måske jeg får chancen igen senere? Hmmm.. Jeg vil gerne have en pelshat. Tænk hvor varm den må være om ørerne!

Idag er lidt en lang dag, fordi det er store ENVY-dag. Men lige nu er det pause og jeg har ryddet kalenderen hele eftermiddagen. Og det er meget rart, for jeg var godt nok noget hængt i det, da jeg stod op imorges. Startede dagen til meget hyggelig brunch-ting på Nimb og derefter gik turen til David Andersen. Nu er det tid til min morfar, og i aften er det Minimarket og Karen By Simonsen..

Iøvrigt vil jeg godt lige knytte et par ord til hele blogger+CFW-debatten der er blevet startet. Havde egentlig besluttet, at jeg ikke orkede, men synes den er kammet helt over:) Overall er min mening, at vi skal give plads til hinanden – modeblogging er en hobby og en passion for mange af os, og det synes jeg folk glemmer. Det er ikke mit job, at være dommer over om folk helst vil på tur til Berlin, til sydens sol, til kylling på Østerbro eller til modeshow på Rådhuset – jeg har fuld forståelse for alle de respektive valg, men hvorfor skal noget være mere rigtigt eller forkert end andet? Hvorfor er det bedre at tage på ferie end til CFW? Who cares – lad dog folk leve deres liv, som de nu vil. Og hvis folk bliver trætte af at læse om modeugen på modeblogs, så skal de da bare tage en pause og vende tilbage på mandag:) Jeg ved godt, at der har været udmeldinger som at man ikke har noget at “bidrage med”, at læserne er bedre tjent med at man skriver om noget andet etc. etc. – men ligegyldigt hvor taknemmelig og overrasket jeg er over hvor mange I læser med, så har det her aldrig været for jeres skyld. Jeg vil ikke betragte jer som kunder, der skal pleases og nurses for at I kommer igen. Det her er ikke en forretning. Mine valg skal ikke handle om, hvad der er bedst for jer (og “forretningen”), men for mig. MIN hobby, MIN tid, MIT Agurkeliv, MIT projekt. Så ja – lad nu være med at diktere hvad der er rigtigt/forkert og giv plads til hinandens forskellighed og, dermed, forskellige valg. For er det ikke lidt underligt, at sidde at gøre sig til dommer over hvordan andre skal nyde deres hobby?!

 Kommentarer (32)
 • det var ikke dig der sagde de ting jeg forklarede,, det var en anden blogger, jeg husker dig som værende meget høflig..

 • Og nu kan jeg lige se, at du har slettet din “eksemplificerende” historie i kommentarfeltet, men du ved jo selv hvad der stod – u.n.c.o.o.l. imo, men hey; mig og min ven Nelson Mandela, er for kendte til at tage os af det;)

 • Jeg har på ingen måde givet dig en sviner? Jeg fandt først ud af det senere,, jeg har aldrig læst din blog før, min ven fortalte mig bare at det var dig..

 • … jeg har svært ved at tro på, at du ikke er udemærket klar over, at det er mig, eftersom du lige har givet mig en sviner på din blog.. men jow.. det var da mig:)

 • Hey, jeg tror jeg sad ved siden af dig til david andersen.. kan det passe? jeg havde paillet cardigan på og du havde h&m jeans på med lyse knæ?

 • Lou: jeg er self glad for at du kunne se hvad pointen var med mit indlæg, men jeg har altså lige modereret lidt i din kommentar. Jeg er selv glad for Camilles blog og hvis du har kritik at rette til hende, så skal du næsten gøre det hvor den hører hjemme.

  Pompida: Mit indlæg er faktisk netop en anke til at vi ikke skal retfærdiggøre noget:) At man skal gøre som man vil, fordi intet er mere rigtigt eller forkert end andet. At der skal være plads til alle. Jeg kan sagtens forstå Camilles indlæg og synes det er fint skrevet – jeg synes bare at flere af hendes læsere har misfortolket det i en grad, hvor det bliver modtaget som om hun skriver at dem der gerne ville (af lyst og interesse) til fashion week bare er nogle medløbere. Og jeg nægter, at tro at det var Camilles oprindelige intentioner at sige noget sådant:) Men det var den læser-reaktion og de efterfølgende debatter der opstod som følge heraf jeg synes var ærgerlige – fordi de netop lagde op til at noget skulle retfærdiggøres. Først skulle det retfærdiggøres hvorfor man ikke tog afsted. Og så skulle alle andre retfærdiggøre hvorfor de tilgengæld tog afsted. Og så var min pointe (ligesom din), at der ikke var behov for at vi skulle retfærdiggøre noget – for der er ikke noget der er mere rigtigt end andet. Jeg har ikke selv deltaget særligt aktivt i CFW – faktisk jeg har jeg primært deltaget i shows i forbindelse med CFW-HP samarbejdet jeg havde indgået – så jeg kan virkelig godt forstå at ikke alle synes det er super interessant. Jeg holder meget med og er meget enig. Jeg synes bare at debatten var kammet helt over, fordi der, som du påpeger, bare var retfærdiggørelse og stenkast overalt. Og det var bare det jeg prøvede at sige var fjollet.

 • Jeg er stor fan af dig, Acie, men jeg synes det er ærgerligt, at det overhovedet skal komme dertil, hvor du og andre føler, I skal retfærdiggøre jeres valg. Jeg er bare lidt nysgerrig efter, hvorfor du så gør det – er det personlige henvendelser du har fået eller er det bare pga. f.eks. Camilles udmelding om ikke at tage til fashion week? For jeg kan ikke se nogen steder, at nogen dømmer nogen, så jeg tror slet ikke, der er nogen grund til, at du (og andre) opfatter det sådan. Og Lou, din kommentar var da vist lidt af en sviner til Clamour4Glamour. Mon ikke den hører hjemme et andet sted end her? 🙂

 • Du Godeste – hvad bloggere dog skal lægge øre til. Maria, du skulle ærlig talt skamme dig. Jojo – jeg havde langt større forståelse for dine ord, hvis du havde skrevet dem andre steder i debatten, men Acie advokerer jo for at der skal være plads til alle. I modsætning til andre der bare glorificerer sig selv. Det er mig en gåde, hvorfor alle naivt labber hendes selvpromovering i sig – hendes outfits er middelmådige men hun tager gode billeder. Tilgengæld er hendes sprog dræbende kedeligt og så lyser det bare langt ud af hele bloggen, at hun er enormt usikker og bare bruger bloggen til at få bekræftelse og føle sig interessant. I modsætning til de andre store bloggere har hun heller ingen selvironi og retfærdiggør altid egne beslutninger ved at nedgøre andres. Pinligt pinligt. Nej.Den der glorificering forstår jeg virkelig ikke, men ligesom Acie er jeg af den holdning, at der skal være plads til alle .

  Og Maria – det er fint du finder noget unikt hos Camille, men læs da lige ordene i et indlæg før du skriver den slags decideret ignorante kommentarer. Og hvor gør du det bare tydeligt for alle, at du lige fik en verbal irettesættelse, for hvis der var nogen, der ikke skrev pænt, så var det da dig. På sin vis, forstår jeg godt, at du ikke havde lyst til at fortsætte debatten, for din kritik var jo både uberettet og faldt til jorden.

  Just my two cents,
  Lou

 • Ej, altså. Det ligger sgu da i mediet, at bloggeren selv bestemmer, hvad de vil skrive om. Hvis man som læser ikke er tilfreds med indlægget, står det jo én frit for at lade være med at læse med. Det er da langt ude, hvis man tror, at man har ret til at KRÆVE noget af bloggeren?!?

 • Det er da overhovedet heller ikke at skrive, at hun har ondt i røven? Det ligger bare i blogmediets natur, at man som læser ikke kan tillade sig at stille krav til indholdet. Man kan læse med eller lade være. Og man kan komme med forslag til ændringer – men man kan ikke kræve! Og altså – undskyld mig meget, men jeg synes egentlig, at det er dig, der ikke holder odentlig tone ved at skrive floskler som “ondt i røven” – jeg ønskede derimod dig en god lørdag. Og det gør jeg igen:)

 • “Du er ikke berettiget til at sige en klap” – her har du dit præcise citat. Som helt klart er meget mere rummeligt! I øvrigt citerede jeg dig ikke, jeg skrev “eller noget i den dur”. Jeg er ikke interessret i at debattere, når det skal være i den tone, og når der så tydeligt ikke er plads til kritik, så takker af…
  /Maria

 • Haha, Maria – hvor er det blankt skrevet!? Acie skriver jo netop at alle skal have lov til at gøre som de har lyst til uden at det er mere rigtigt eller forkert end andet?! Du er jo way off! LOL!

 • Maria: jeg er lidt i tvivl om du overhovedet har læst det jeg skriver? Eller bare overhovedet ikke har forstået det? Jeg har ikke selv deltaget specielt aktivt i modeugens aktiviteter, fordi jeg gerne har villet se familie og venner mens jeg var hjemme. Jeg advokerede bare for, at vi gav folk plads til at de gjorde som de havde lyst – om det var modeuge eller ej. Fordi intet var mere rigtigt end andet.

  1. Jeg har ALDRIG skrevet til en læser på Miss Jeanetts blog, at hun havde ondt i røven? Eller noget der remotely kunne tolkes sådan? En læser var stærkt imod, at bloggere var inviteret til modeugen og ligeledes tog afsted – og så skrev jeg bare, at jeg ikke syntes at man kunne forvente andet, fordi det er folks store hobby og at det vel kunne sidestilles med enhver anden form for konference (rollespil, modeljernbanebygning, blomsterbinding eller hvad folk nu har for hobbys). Så please – hvis du skal citere noget så må du virkelig gerne gøre det rigtigt.

  2. “Det er ikke mit job, at være dommer over om folk helst vil på tur til Berlin, til sydens sol, til kylling på Østerbro eller til modeshow på Rådhuset – jeg har fuld forståelse for alle de respektive valg, men hvorfor skal noget være mere rigtigt eller forkert end andet?(…) Who cares – lad dog folk leve deres liv, som de nu vil. ” – det er jo helt tydeligt, at jeg er stærkt bitter over at Camille er taget til Berlin. Stærkt bitter. Ligeledes er jeg mega sur over at Trine er taget på ferie.. Og på mig selv, for hellere at ville ligge på Østerbro og spise kylling…. !? Eller?

  3. Hele mit indlæg handler om, at jeg synes vi skal give folk plads til at være forskellige. Jeg skriver endda, at hvis man ikke synes det er interessant at læse om modeugen, kan man jo bare tage en lille pause og vende tilbage på mandag. Hvis jeg ville dømme dig for ikke at synes det spændende, så havde jeg skrevet at det kun var ignorante åndsamøber der ikke syntes det var spændende. Eller folk der ikke forstod rigtig mode. Eller havde fanget hvad det hele gik ud på. Det gør jeg ikke. Jeg foreslår bare at du så lige tage en pause og vender tilbage på mandag. Dømme dømme dømme. Come on?

  Så Maria – jeg tror egentlig mest bare, det var dig selv der ikke lige kunne rumme alle de mange ord i mit indlæg, for du har vist slet ikke læst dem?!

  God lørdag:)
  Acie

 • Hej Acie
  tak for dit svar – jeg regnede også med det var sådan du havde det – at kommentarer absolut er velkomne men at det selvfølgelig i sidste ende er din blog og dine valg 🙂 jeg kunne ikke være mere enig! Men jeg syntes bare debatten har været noget skarp på andre blogs, så jeg blev lidt i tvivl om hvordan du mon egentlig så på det med
  kommentarer.

  Men nok skvadder fra mig! Jeg lover højt og helligt at lade tvivlen komme alle modebloggere tilgode, og ikke lade mig påvirke af hvad andre mener 😉 Fortsat rigtig god modeuge 🙂

 • Hej Acie,
  Hvor er der nogen, der har dikteret dig (eller andre), hvad I skulle skrive om? Det kan jeg ikke finde nogen steder (men måske jeg så bare ikke har fulgt nok med? det er helt sikkert muligt). Det jeg derimod kan finde er Camilles indlæg om hendes fravalg af modeugen, som en del af hendes læsere (herunder undertegnede) bifaldt. For mit vedkommede simpelthen, fordi jeg ikke finder det særligt interessant. At jeg ikke finder det interessant har intet med karakteren af jeres formidlig af det at gøre – jeg ville således heller ikke finde det særligt interessant i et modemagasin.

  Du skriver, at det er “underligt, at sidde at gøre sig til dommer over hvordan andre skal nyde deres
  hobby?”. Gør du ikke det samme: gør dig til dommer over, at vi er nogle, som ikke synes, at der er specielt spændende at følge modeugen på diverse blogs.

  Det bemærkelsesværdige ved denne debat er, efter min mening (jeg har fuldt debatten hos dig, My daily style og hos Miss Jeanett), at der faktisk ikke er nogen, der har kritiseret jer på jeres blog (netop i respekt for, at der er jeres blog og dermed jeres valg, det er ihvertfald mit udgangspunkt). Du skriver ret skrapt til en kritisk men sober kommentator på Miss Jeanets blog, at hun ikke bør have ondt i røven eller noget i den dur. Jeg synes faktisk det virker som om du (og de andre der har lavet kritiske indlæg som en følge af Camilles), har ondt i den bare.. over Camilles valg, og især over at hun møder opbakning ift. dette. Jeg var bare (lige som mange af de andre læsere af Camilles blog) glad for, at Camille som sædvanlig giver mig noget unikt, som jeg ikke kan hente andre steder. Tilsyneladende er der nogen, der har svært ved at rumme dette. Og DET forstår jeg til gengæld ikke.
  /Maria

 • Hej ladies,

  Jeg er glad for at I kunne se min pointe:)

  Og Christina – du må endelig ikke misforstå. DEt er helt vildt fedt at få feedback og kommentarer om hvad der er sjovest at følge – men i sidste ende, så er det min blog og mine valg. Og jeg ville altså slet ikke synes det var sjovt at blogge hvis jeg gjorde det for andres skyld istedet for mig egen:) så ja – feedback er fedt. Men jeg synes ikke at folk kan tillade sig at diktere hvad man skal skrive om. Det ligger helt i blog-mediets natur, at man som læser kan forsøge at påvirke, men ikke kræve – og dem der har læst lidt Cialdini vil vide, at man kommer længst med at være likable, hvis man vil have indflydelse. Hvis ikke man er tilfreds, er det jo drøn let bare at klikke et andet sted hen:)

  Men dejligt, at du ikke synes det har været træls, at læse om modeugen – nogle gange skal man måske lade tvivlen komme os bloggere til gode. For hvis nu vi plejer, at skrive ngoet I kan lide, så er chancerne for at vi også gør det, selvom det er modeuge, måske ret større end man skulle tro? 🙂

 • Hej Acie

  Inden jeg fortsætter er det altså vigtigt for mig lige at pointere at agurkeliv er
  min absolutte yndlingsblog og ligemeget hvad ku jeg aldrig drømme
  om ikke at tjekke den mindst en gang om dagen ! Og du hjalp mig også thelma tilbage i efteråret, det er jeg bare så glad for, så syntes virkelig du er en helt igennem fin person.

  Men altså, jeg er en af dem der har været lidt kritisk omkring bloggere + cfw fordi jeg lidt frygtede at det ville vælte ind med showbilleder for efteråret så der kun var fokus på efteråret før sommeren overhovedet var begyndt. Men kan godt se det er blevet gjort til skamme fordi de fleste indlæg har handlet om hvordan det var at være med til shows’ene og hvilke items vi kan bruge ind i efteråret. Og den slags er bare så fedt, så jeg vil gerne tage
  min kritik i mig 🙂

  Samtidig vil jeg sige at jeg altså aldrig har dømt nogen for at gøre enten det ene eller det andet. Selvfølgelig skal i bloggere dyrke jeres hobby fuldstændigt som i ønsker det, men når i har valgt at have kommentarer fra jeres læsere, er det vel fordi vi gerne må kommentere? Fx om hvad vi godt kunne tænke os (eller ikke tænke os) at læse om fra modeugen.

  Hilsen Christina

 • Jeg synes også det er helt utroligt at folk er så lynhurtige til at dømme og straks komme med stikpiller. Jeg skrev på bloggen at jeg ikke ville bringe så meget fra modeugen, da jeg ikke synes jeg kunne byde med det store da jeg skulle arbejde meget under ugen. Det har jeg fået en del kritik for og det synes jeg jo er vanvittigt.
  Jeg arbejdet som makeup artist og som sagt er det en travl tid hvor kameraet ikke kan svinges konstant da det naturligvis er vigtigere at modellerne før lidt på kinderne.
  Jeg har dog også skrevet at jeg vil bringe de tendenser jeg synes er fede og jeg vil holde øje med/kombinere med min nuværende/sommergarderobe når den tid kommer.
  Dette var egentlige mere som en “service” for læserne så de kunne hoppe på en anden blog i mellemtiden hvis de virkelig cravede modeugen.
  Jeg tror bare man må ryste på hovedet at de dumme kommentare, det er altså utroligt hvad der kan forarge folk, det er trods alt MODEBLOGS de læser, så kan man da ikke komme uden om MODEUGEN! om man så tager den til sig med alt hvad der dertil hører eller man kun tager en enkelt bid.
  God modeuge:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

 • Hørt! Synes også at det var blevet lidt frelst. Alle skal have lov at gøre hvad de vil, men hvorfor lige pludselig glorificere det ikke at tage til CFW. Og derved sætte dem der gør det i et dårligt lys? Det er skisme lidt tarveligt. Du er sgu en sej og fornuftig Agurk;) og jeg gider altså godt at læse om modeuge. Måse ikke så meget for at se på efterårstøj, men så for at snuse lidt til livet bag de lukkede døre:)

 • Syntes faktisk det er bedste indlæg, der er skrevet i hele denne tossede debat. Det er DIN blog (well, JERES blogs, hvis man tager de andre piger + Niklas med), og vi skal ikke betragtes eller pleases som kunder. Syntes det er SUPER fedt at du står ved, hvem DU er og hvad DINE interesser er (og så må vi læsere tage det eller lade være) – i stedet for at skrive, hvad du tror os læsere vil høre, og prøve at være noget, du ikke er… Så thumbs up for det – et dejligt befriende og ærligt indlæg Acie! Og håber I nyder modeugen og hinanden i stor stil, det er i hvert fald sjovt at følge på de forskellige blogs. 😉

  /Cecilie

 • Jeg er helt enig. Hvis en blogger ikke skriver om modeugen er det helt fint. Hvis en blogger skriver om modeugen er det (surprise!) også helt fint. Det er bloggerens valg og læserne må vælge, om de vil have det ene, det andet, eller begge dele.

  /Maria

 • Well said, Acie! Jeg har godt nok selv kommenteret på Camilles indlæg, om hendes fravelg af modeugen, og givet hende thumbs up for hendes valg, og hendes tanker omkring det hele. Men det er sgu da også dejligt, at nogen af jer rent faktisk tager afsted! Jeg synes det er fedt at kunne følge med i modeugen gennem diverse blogs – se alle shows fra forskellige vinkler og høre om kollektionerne fra forskellige synspunkter. Det ser jo også ud til I hygger jer 🙂

  Så også thumbs up til dig og de andre piger der er til modeugen, fordi I gider og fordi, I har valgt at tage afsted. Tak for jeres reportager, og tak fordi I gider dele jeres hobby med os andre.

 • Æææælsker den “te-varmer” 😀
  Fed symbolik på moden lige nu. Sort/hvidt – maximalt/minimalt – rockchic/feminina.
  Opposites attract !

  🙂

  /Linda
  bruunbybruun.blogspot.com

 • Jeg er meget enig i dine betragtninger. Jeg synes, det er ret fedt, at det er flere forskellige bloggere, der er med til modeuden, for I har jo alle hver jeres smag, som man efterhånden kender lidt, og på den måde kan man få sit eget indtryk af den kommende mode på en bedre og mere personlig måde end i bladene – de skriver jo i parentes bemærket stort set det samme på en meget inforstået måde – der er der forfriskende med bloggernes personlige vinkel. Så tak herfra ;D

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top