Lørdag - Acie

Lørdag


Tilbragte jeg primært sammen med Pølli. Vi var i Dyrehaven og gå tur. Og vi lavede mad. Og drak rødvin. Og så tog vi ud og dansede med andre gode venner, hvor der var noget med et walk-in som jeg forklarer senere:) Nu er jeg igang med at pakke – senere skal jeg hjem til Stockholm. Skønt!

9 kommentarer

 • Hehe, thx piger. Det var også dejligt, for jeg var lidt smadret. Kia bemærkede også til Friis-brunch at jeg lignede lort. Men jeg havde også undviget make-up og havde været meget tidligt oppe. Tjek. Så frisk luft og godt selskab var hårdt tiltrængt.

  Min vest er vintage og købt heroppe i Stockholm:)

 • Hej Acie

  Det er nogle super gode billeder af dig, ser ud som om i nød turen !! Hvor er din lækre pelsvest fra og er den gammel, står nemlig og mangler en like a lot !??

  Camilla Hoel

 • Haha, var det derfor der var et (anelse uforstående) indlæg med billede af et walk in i morges? Glæder mig til at høre historien bag 🙂
  Skønt med Dyrehaven, mental optankning når det er bedst..
  God tur tilbage til det svenske!

  Knus Katrine

 • Hello there,

  love ur fur vest! it looks totally fab!
  Have a nice Valentine’s day!
  Greetings from Slovakia 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top