Nøj - Acie

Nøj

Nøj
Hvor er jeg færdig. Jeg må vist indrømme, at min aften igår blev lidt for festlig og jeg tilbragte derfor mine sidste timer i København med at ligge i fosterstilling på min storebrors sofa. Så inspirationsniveauet rækker heller ikke til mere end at vise det eneste billede jeg har af mit outfit fra igår. Jeg havde mine nye tee på, som jeg havde fået af Mikkel. “øøh Acie – jeg ved ikke om du har misset det.. men jeg tror din t-shirt tog lidt skade sidst du vaskede den”.. Sjovt, AstonMartin. Sjovt. Det var en god dag. Sådan en af dem man savner, når man bor langt væk.

Nu er jeg tilbage i Stockholm og jeg glæder mig til at træde ind i min lejlighed om ikke alt for længe. Wuhuu.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top