Du læser nu
Draperede stolper

Draperede stolper

Draperede stolper
Jaja, det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg – ligesom store dele af den øvrige verden – er ganske pjattet med den der Burberry Prorsum ss10 kollektion. Meget fin er den. Draperinger og fine farver. Ak ja. Men! Der er et item jeg har undret mig over og det er de her leggings. Jeg synes de er super fine og idéen er god, men jeg har bare svært ved at se det fungere i praksis. Jeg synes nemlig at hende modella får halvtykke ben i dem – eller altså, alt er jo relativt! De er stadig væsentligt mere pindede end mine egne, men i forhold til hendes overkrop synes jeg bare det ser sjovt ud. Og jeg er sikker på at hun har sådan nogle rigtige modelstænger indenunder de der leggings. Og tænk så, hvad de vil gøre ved os mere almindelige mennesker? Gisp! Træstammer! Intet mindre! Så nej. Jeg forstår det ikke.

 Kommentarer (16)
 • Jeg synes ikke, at modellen får direkte tykke lår i de leggins – hun bliver derimod mere kvindelig og knap så afpillet at se på 🙂
  MEN MEN MEN – hvordan kommer vi andre så ikke til at se ud(læs: OVERkvindelige = ikke godt)

 • Marie: man kan få H&M Trend i KBH i den på Amagertorv, den i Galleri K og i Field’s 🙂
  jeg ved nu heller ikke helt med de leggings.. ja, de er super fede, og jeg ved også godt, at jeg ikke har tykke ben (str. 32/34), men altså.. det kan man vel godt komme til at føle, hvis de kommer i sådan leggings der. og dog.. jeg synes nu heller ikke, de gør modellens ben vildt tykke

 • Ahh, jeg tænkte præcis det samme! Vandrette striber er altså bare ikke godt for neden, medmindre man er en str 34. Hmf!

 • Jeg er helt vilde med disse leggings, og jeg synes ikke de giver modellen hverken tykke eller voldsomme stænger. Jeg Ved du evt. hvornår kollektionen kommer ud i butikkerne, så man kunne få fat i dem?

 • Marie: Det kan man på amagertorv ved strøget bl.a 🙂

  Jeg må lige sige, det er en vildt fornuftig tanke du har gjort dig. Tror jeg holder mig til draperede kjoler efter at have læst det her indlæg. For træstammer…. argh. ikke just tiltalende 🙂

  https://www.xno3.blogspot.com/

 • Ja det er nok en farlig trend, øv.

  Ps. Jeg kan du fortælle hvor i KBH, man kan finde en H&M,der forhandler H&M Trend??

 • Det er vist et godt eksempel på, at designerne ikke altid designer for andre end modellas. Tror Christopher B. har glemt hvordan dame-ben ser ud i real life 😉

 • Fede, men jeg tror VIRKELIG næppe at de vil gøre noget godt for 80% af alle kvindres ben *gisp*
  Vi snakker virkelig tændstik hvis de skal kunne bæres med stil – men modbevis mig gerne Acie, hvis du er frisk 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top