Du læser nu
Fine fingre

Fine fingre

Fine fingre
I vinterkulden får jeg absurd tørre fingre (.. ikke hænder.. fingre.. det drejer sig om 3 fingre især.. lidt stenet), og jeg har bare ikke kunnet finde noget, der hjalp. De har sprukket og gjort ondt og ligegyldigt om jeg har badet dem i Eighthour Cream eller lignende fede cremer, så har det bare ikke hjulpet spor. Men så fik jeg den her fætter i en goodiebag til SFW og prøvede den egentlig kun fordi jeg en dag lå i sofaen og var for doven til at rejse mig og hente andet. Så forventningerne var ikke-eksisterende. Men den er virkelig god – den bedste håndcreme jeg har prøvet til dato. Og jeg har efterhånden været omkring. Den hedder SkinFood, er fra Weleda og koster 130SEK – mon ikke den så koster omkring 100kr i Danmark?

 Kommentarer (8)
 • hey!

  Jeg ved ikke om præcis den creme du nævner er at finde på feelunique.com s hjemmesiden men må altså lige udnytte dit indlæg til at reklamere for den! Der er et kæmpe udvalg af både små og store mærker derinde til super priser og gratis levering til alle lande! Jeg har bestilt en vare derinde og fik den efter knap en uge så leveringen fejler ingenting. De har også en super anmeldelse på trustpilot.dk så overvej dem næste gang du skal have din creme..

  :o)

 • Jeg døjer selv med samme problem, og jeg har et lidt kedeligt, men dog billigt alternativ. Det hedder Matas Glycerin håndcreme:) Den er genial! Den dufter ikke af roser og violer, men den gør underværker! Samtidig ligger den en hinde på huden, som også beskytter efterfølgende. Jeg bruger den om aftenen inden jeg går i seng, og vågner med babyhænder om morgenen:) Ellers bruger jeg den efter behov. Den trænger ind med det samme, og efterlader ikke “cremepletter” på alting:) PRØV DEN!

 • Enig – Skin Food er fantastisk. Og faktisk har Weleda lige lavet en anden sag til hænderne: granatæble-creme, som også fungerer til både fingre og hænder (i hvert fald mine ;o)

 • Uuh, godt at vide! Jeg har nemlig også præcis tre over-tørre fingre, som hver vinter fucker mine hænder helt op. Men tak for tippet!

 • Åhhh, ja hvem der bare hader bløde hænder. Kan fandme høvle brædder med mine PT. Kan man få mærket i DK? Har aldrig set det før?

  Tenna//glamrockaholic.blogspot.com

 • EJ et godt tip. Jeg ahr præcis samme problem, dog går det både ud over mine fingre og mit ansigt. Har brugt en Fedtcreme jeg købte på apoteket (Neribase) men den udgik og siden har jeg ikke kunne finde noget der kunne hjælpe i samme grad. Ligenu sværger jeg til Locobase Repair. Men den er bare ikke det vidundermiddel som Neribase var. Så det kunne godt være man skulle prøve denne her.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top