Du læser nu
Linselus

Linselus

Linselus

Fanget til FashionFifteen-brunch – bevæbnet med kamera og en lidt træt mine. Jeg gik hjem og tog en lur;) – Velvetsnow

Linselus

Til bARBARA i gONGINI med en øl i hånden… ikke dumt, ikke dumt..  – Buytheway

Fandt lige et par billeder fra sidste uge rundt omkring i blogland. Jaja. Linselus er man vel:) Lige nu er jeg dog langt fra fotoværdig, for ligger hjemme under dynen i sofane og har lige spist wraps med laks og avocado. Tidligere har jeg været på skolen og eftermiddagen blev afsluttet med en lang gåtur i vinterkulden. Det er altså rart, at være tilbage her i Stockholm – alt er bare lidt mere lugnt. Og det kan jeg lide.

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top