Du læser nu
Fat Tuesday

Fat Tuesday

 Kommentarer (8)
  • lad vær’, lad vær’ lad væær’ acie! pga. det billede har jeg haft lyst til kage de sidste par timer 🙁
    nåå, savl 😀 håber den var god 🙂

  • Herhjemme er det fastelavnsbolledag hver dag i februar, ups. Men altså alt for cool med alle de der godis-dage svenskerne holder. Har de ikke også kanelbulla-dag og chokoladens dag? Og sikkert endnu flere? Og når der nu ligefrem er afsat dage til det, så bliver det ligesom helt legitimt;)

  • Den var også helt helt ok – jeg er dog ikke så meget til flødeskumskager, så det er ikke nogen jeg gør det meget i. Men altså – den ene dag om året kan jeg vel lige klare:)

    Og ja – det er en slags fastelavnsbolle. De er bare lavet af almindelig bolle-dej med kardemomme, skåret over på midten, fyldt med mandelmasse og flødeskum. Og så smider de låget på igen og hælder flormelis over:) – det her var en lidt fancy chokolade-variant!

  • Haha, jeg tænker også – hvad pokker er det? Så godt lige at læse Nannas kommentar. En fastelavnsbolle? Men hvad er det på toppen? Bolle med låg?

  • Saa sidder jeg her i england som udvekslingsstudent (hvor det idag er pandekagedag) og taenker “hvad i alverden er det? det ligner da ikke en pandekage :D” soeger efter semla paa wikipedia, og saa er det en fastelavnsbolle!:D jeg.vil.ogsaa.have – envy paa dig acie..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top