Fat Tuesday

Fat Tuesday
Idag er store semla-dag i Stockholm, og når nu jeg bor dør om dør med Stockholms bedste konditori var det jo ligesom en højtid (?) jeg ikke kunne lade passere ubemærket. Et styks chokolade-semla senere, sidder jeg nu og forsøger at være effektiv. Arbejd, arbejd!

8 kommentarer

  • lad vær’, lad vær’ lad væær’ acie! pga. det billede har jeg haft lyst til kage de sidste par timer 🙁
    nåå, savl 😀 håber den var god 🙂

  • Herhjemme er det fastelavnsbolledag hver dag i februar, ups. Men altså alt for cool med alle de der godis-dage svenskerne holder. Har de ikke også kanelbulla-dag og chokoladens dag? Og sikkert endnu flere? Og når der nu ligefrem er afsat dage til det, så bliver det ligesom helt legitimt;)

  • Den var også helt helt ok – jeg er dog ikke så meget til flødeskumskager, så det er ikke nogen jeg gør det meget i. Men altså – den ene dag om året kan jeg vel lige klare:)

    Og ja – det er en slags fastelavnsbolle. De er bare lavet af almindelig bolle-dej med kardemomme, skåret over på midten, fyldt med mandelmasse og flødeskum. Og så smider de låget på igen og hælder flormelis over:) – det her var en lidt fancy chokolade-variant!

  • Haha, jeg tænker også – hvad pokker er det? Så godt lige at læse Nannas kommentar. En fastelavnsbolle? Men hvad er det på toppen? Bolle med låg?

  • Saa sidder jeg her i england som udvekslingsstudent (hvor det idag er pandekagedag) og taenker “hvad i alverden er det? det ligner da ikke en pandekage :D” soeger efter semla paa wikipedia, og saa er det en fastelavnsbolle!:D jeg.vil.ogsaa.have – envy paa dig acie..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top