Du læser nu
Sommerkinder

Sommerkinder

Sommerkinder
Nu er I efterhånden en del, der har kommenteret at jeg har en god kulør. Nogle skriver endda at jeg er brun. Selv går jeg og synes, at jeg er lidt vinterbleg på den ufede måde, så jeg labber det i mig! Keep it coming;) Men skal ret være ret (.. og det skal det jo), så har jeg vitterligt ikke set sol siden august og bruger samtidig SPF15 hver evig eneste dag – så måske jeg bare er født med en lidt mørkere bundfarve end andre!? Om ikke andet, så hjælper jeg dog gerne sommerkinderne på vej med lidt af den her lille fætter. På kinderne, på næseryggen, hagen og lidt i panden – lige dér hvor solen ellers ville ramme:) Den er fra ID Bare Minerals og farven hedder “Warmth”. Jeg fik den som en del af et “Get Started” kit, som jeg købte i USA i oktober sidste år – og der er stadig massere tilbage, så den er virkelig drøk i brug:)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top