Du læser nu
Tæt på

Tæt på

Tæt på
Så har jeg endelig fået svaret på første runde spørgsmål – der kommer flere. Ville bare ikke drukne jer med dem allesammen på én gang:)

Hvorfor kan man ikke læse på din gamle blog længere? Hm.. Jeg trængte på et tidspunkt til at viske tavlen ren og starte på en frisk. Som sagt, så gjort.
Jeg er nogle måneder gammel, ved ik rigtig hvor mange;) Du skriver at: ?mit Københavnerliv er fyldt med mode, showrooms, presseevents og retail-cravings?- hvorfor er det lige? Er det noget der er kommet pga bloggen eller? Synes det lyder vildt spændende:) Jeps – det er all blog:)
Hvad er dit drømmejob, når du er færdig med kandidaten? Don’t know!! Lige nu vakler jeg mellem management consulting og noget mere mode-relateret controlling. We’ll see:)
Hej Acie! Jeg tænker tit på hvad dit rigtige navn er (selvom du nok ikke vil sige det:))og hvordan det egentlig opstod med de sjove navne? Mit rigtige navn holder jeg for mig selv:) Og de sjove navne dukkede op langt tid før nogen havde tænkt på en blog – jeg har altid været big on nicknames.. Så sjov er jeg nemlig. Eller;)

Og så må jeg lige høre hvordan du bærer dig ad med at være næsten 1.80 (var det vist?) og så gå i atacomaer?! Er selv 1.80 og savler over dem hver gang jeg ser dem, men går aldrig i høje sko til hverdag. Men du skal dælme have hands up for at du gør det! ;D Jeg tænker ikke så meget over det – og synes egentlig bare, at det ser lidt powerwoman-agtigt ud at høje kvinder går i høje sko:)
Jeg er gammel ? heeeelt tilbage fra den gamle ?Acietid?. Jeg har et meget simpelt spørgsmål, eller måske knap så simpelt? MEN hvad tror du på til sommeren 2010, og hvad vil du gå ud og investerer i? (Ikke kun budget, men også de lidt dyrere? Hvad kan du ikke leve uden?). Tak for en personlig sjov blog. Det tror jeg, at jeg vil lave et helt indlæg om snart – hang tight!

Forstår altså godt at du ikke vil dele enhver slags detaljer med folk mere ? når man tænker på dine høje læsertal (tillykke med dem, de er velfortjente). Tak – efterhånden som bloggen er vokset er jeg blevet nødt til at holde lidt hårdere fast i mit privatliv. Det er der nogen, der synes der er ærgerligt, men sådan er vilkårene jo:)

Acie er da ikke dit rigtige navn vel? :b Nej, men det er dét jeg bliver kaldt af mange:)

Hvordan ville du ønske, at dit liv ser ud om 15 år? Mit største ønske er bare at jeg er lykkelig – jeg vil gerne have en familie og lave noget jeg synes er sjovt. Og så vil jeg ønske, at jeg stadig er flyvsk og god til at rejse. At jeg aldrig kommer til at sidde fast:)

Hvad er din yndlingsbog og hvorfor? Den findes ikke længe, men min yndlings-blog var min storebrors rejseblog fra dengang han boede i Chicago:)

Hvilke tre egenskaber kan du bedst lide ved dig selv? Hm.. Generelt er jeg ret godt tilfreds med helheden, men hvis jeg skal vælge noget, så er det noget med at jeg hviler utroligt meget i mig selv (.. bahh – langhåret mand) og har en masse tiltro til mig selv. Jeg lavede et projekt med en canadisk ven, der læser på HEC i Paris i sidste semester. Da han tog hjem gav han mig et kram og sagde “You’re not only extremely intelligent – you’re tough as shit!”- og den betegnelse var jeg egentlig glad for. Jeg er en rigtig løve – min personlighed fylder meget, jeg brøler som en gal og så kan jeg bedst lide mit hår, når det er stort;)
Og tillykke med de mange nye læsere! Det er fuldt fortjent Tak:)
hey acie! jeg tænkte bare på, hvor gammel var du da du flyttede hjemmefra og hvordan var det at bo alene for første gang? Jeg var 19, da jeg flyttede hjemmefra:) Og det var helt ok – jeg var begyndt på CBS direkte efter gymnasiet og flyttede sammen med en af mine bedste venner. Vi havde det sjovt, drak massere rødvin og han kyssede med en masse af mine veninder! Nu er han en jura-dreng med kæreste – det kan jo gå ned af bakke for os alle;)
Iiih, hvor er du hyggelig acie:) Du er nok min all-time favourite blogger, pga din personlighed! Og det var egentlig bare hvad jeg ville sige, for jeg kan ikke rigtig finde paa et spoergsmaal i oejeblikket.. Saa, keep up the good work! Haha – tak tak tak!

 Kommentarer (13)
 • Hej Acie

  Jeg synes det er så fint, at du holder fast i at holde dit navn for dig selv af hensyn til fremtidige jobs. Det er overhovedet ikke nødvendigt at kende dit navn som læser, for din blog er så personlig i sig selv. På trods af det så tror jeg faktisk, at hvis en potentiel arbejdsgiver så din blog, så ville det være et plus. Du kommunikerer super godt og er kreativ, dygtig, vedholdende og opfindsom. Det tror jeg de fleste arbejdsgivere kan lide 🙂

  Men som sagt – Acie er et fint navn – stick with it!

 • Guuuuuuuuuuud! jeg har altid troet du hed Acie, selvom jeg har fulgt med i rigtig rigtig lang tid!o;
  men virkelig en nice idé dom navn. – Måske ens fremtide barn skulle hedde det?:D

 • Lilja: hehe.. indtil 22 timers før KOTs ansøgningsfrist stod jura som egen førsteprioritet;)

  Lea: avs – tusind tak. Det sådan nogle kommentarer der gør mig helt mundlam og benovet. Og sådan nogle kommentarer der gør alle de sure opstød ligegyldige. Tak! Virkelig.

 • Hej Acie
  Hold fast, hvor har du dig bare en god blog! Jeg faldt over den i foråret via en veninde, og har troligt fuldt med siden. Jeg er vild med dit optimistiske og humoristiske jeg, det er nærmest helt opløftenede at læse din blog. Både personlig, moderelateret og på et niveau vi alle kan være med på, uden at det bliver for selvhøjtideligt.
  Du er sku sej!

 • hov hov unge dame! det går skam ikke ned af bakke for nogen, når de læser jura! 😉

  mange hilsner fra en jura-dame (også med kæreste 😉 )

 • Simone: tak tak:)

  Caca: det er ikke så spændende og det er virkelig ikke for at være interessant, at jeg ikke vil ud med det. Jeg gider bare ikke have at bloggen dukker op, hvis mit rigtige navn en dag bliver googlet i forbindelse med jobsøgning. Jeg har bare ikke spenderet 6 år på at læse mig til en videregående uddannelse, for at sende 700siders mundlort om sko med som ufrivilligt bilag til min ansøgning. Så nej – jeg siger det aldrig. Men trøst dig med at det dansk navn som så mange andre:)
  Sidsel: haha.. tak!

 • Hvor er det hyggeligt at læse dine besvarelser. Jeg vil gerne tilføje noget til din personlighed. Du er sjov. Jeg elsker svaret på det næstsidste spørgsmål 😉

 • Hey there!
  Jeg holder meget af din blog, og respekterer at du holder private sager for dig sig – men mht. til dit navn, tror du aldrig at du vil afsløre hvad det er :-)?
  Blev sindssygt nysgerrig da jeg, efter at have læst disse spørgsmål og svar, fandt ud af, at du faktisk ikke hedder Acie :-)! Haha.
  Kh. Caca.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top