Du læser nu
Nothing new

Nothing new

I Agurkeplanten har vi spist guacamole og holdt Youtube marathon.. Og danset rundt med opvaskebørsten, fordi de her to er very cool. Ligegyldigt hvor mange gange den bliver spillet.

EDIT: nejnejnej…. ny sang! Den her er bedre! Jeg er kommet til at sidde og læse min gamle blog igennem. Fra eventyrtider, der var engang. Og jeg har simpelthen så ondt i maven nu, fordi det er svært at forholde sig til, at der var en tid, hvor man bare var så levende. Og lykkelig. Puha. Igen? Ja? Jeg håber det.

I love this song.. Aaand I’m reading my old blog and getting all sentimental thinking about how great things once were. On my biggest adventure ever. I want to go back.

 Kommentarer (3)
  • Sofie – Ude i siden af videoerne er der to bokse du kan vælge at kopiere fra. Den ene hedder URL den anden hedder Embed (disse to findes under ‘more info’ og navnet af account-indehaveren’). Du skal så vælge Embed og vupti. Jeg håber det var bare lidt forståeligt 🙂

    Acie – Jeg kender det. Jeg kender alt for godt til det med lykkelige tider. Jeg håber for dig, at du snart træder ind i lykkelig periode igen 🙂 (jeg vil dog sige, at man ikke kan mærke det på dig, hvis du ikke er fuldt ud lykkelig, hvis dette nu er tilfældet?!). Det lød måske lidt underligt, men anyways 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top