Du læser nu
Snevejr

Snevejr

Snevejr
Gah, hvor har det bare sneet mega meget hele dagen idag (eksemplificeret med snevejr i photobooth.. høhø). Så jeg har været pakket ind i varme støvler, strik og pels. Oooog her er lidt flere svar:)

Jeg har fulgt med i en 2 måneders tid nu og hygger mig gevaldigt – Men hvis man må komme med en smule POSITIV kritik? Så savner jeg lidt nogen outfits uden din denimskjorte, selvom jeg ved du elsker den. Du er enormt inspirerende, så ville gerne se noget andet på dig også. Haha – altså, jeg ER glad for den, men SÅ meget synes jeg nu ikke jeg går i den. Har da kun flashet den 3 gange i løbet af de sidste 3-4 uger. Det er vel ok??
Jeg er vist ved at være meeeget gammel. Tilbage fra det tidlige Agurkeliv, men anyhow: Hvad er det bedste ved at befinde sig i knaldhamrende kolde smukke Stockholm? Og hvorfor valgte du lige nøjagtig at studere der? Det bedste er nok skolen. Og studiet. Og udfordringen. Oooog. Ja. En masse andet:) Jeg valgte at flytte til Stockholm, fordi jeg var træt af København – efter ½ år i USA var jeg vokset fra livet i København og trængte til flere udfordringer. Valget faldt på Stockholm pga mine studier – Stockholm School of Economics er ranket væsentligt bedre end CBS, niveauet er højere og forelæserne bedre. Og så havde jeg et trods alt et lille-bitte netværk heroppe i forvejen:)
Jeg ville egentlig gerne høre lidt mere om livet i Stockholm, og hele din studie-situation? Hvordan det fungerer alt det der med at studere udenfor DK..
+ Så har du skrevet om en tur til USA nogle gange, kan du uddybe det lidt mere? Det lyder virkelig spændende. Tillykke med læser-boomet!
Jamen, det fungerer meget som i Danmark. Jeg fandt ud af hvor og hvad jeg ville læse og så søgte jeg ellers. Engang i løbet af juni fik jeg besked på, at jeg var kommet ind og så var det ellers om at gå igang med at pakke livet i København sammen og så flyttede jeg til Stockholm d. 1 august. Og jeg var i USA på mit 5. semester på CBS som en del af min BSc i International Business. Det var en fantastisk tid, som jeg savner helt umanerligt meget. Mit livs bedste eventyr –
Hej Acie, Jeg er nok ogsaa en af ?de rigtig gamle?, men jeg ville ogsaa spoerge om du bor alene, og hvordan du kan sidde i saa fed en lejlighed, have en fantastisk garderobe, studere og vaere paa SU (formoder jeg??? ). Arbejder du ved siden af? Jeg er flyttet til London for 6 maaneder siden (sammen med mine foraeldre..), men regner med at blive boende herovre naar jeg flytter hjemmefra om et aars tid Har du nogle raad til at vaere i det store udland? Raad til at beholde ens venner i Danmark? Saadan noget? Din blog er rigtig fed, personlig og fuld af inspiration. Love it! Specielt din humor (som ligger meeeeget taet op ad min..) og jeg sidder tit og fniser paa den anden side af skaermen. Knus /Cathrine – Haha, mja altså jeg er RIGTIGT glad for min lejlighed, men den er nu ikke noget palads. Jeg bor på beskedne 39kvm og mit køkken er på størrelse med en flyttekasse (.. no shit). Oooog min garderobe er jo primært highstreet krydret med lidt Acne, så det er vist heller ikke så vildt. Men nej – jeg arbejder ikke. Jeg tjener nogle penge på bloggen, får SU og en masse hjælp af mine forældre, så det er sådan jeg får til dagen og vejen. Men jeg lever slet ikke i luksus på nogen måde:) Og mht at bo i udlandet, så tror jeg meget det handler om ens personlighed – jeg er en tænker, der har det godt i mit eget selskab. Og det skal man være forberedt på at man kommer til at være. Og det der med at holde fast i gamle venner er meget naturligt – de har mindst lige så travlt som mig, så vi ses når vi ses. Det gør ikke noget hvis det ikke sker i 4 måneder – alt er det samme, når vi endelig genforenes alligevel:)

Hvordan udtaler man Acie? Er det Asje? eller Æhsie? (Meget dårlige eksembler, men du ved hvad jeg mener). Og vil du ikke lave en videoblog? Bare én? -Lena. – Man må udtale det præcis som man vil:)De fleste af mine danske venner siger Asje, mens mine engelsktalende venner siger Æhsie! Og tjoow ? det kunne da sagtens værre:)

 

It’s very much snowing in Stockholm. Again. Fun. And here’s some more answers to your questions!

 Kommentarer (5)
  • No worries – du kan altid skrive en mail, hvis du har brug for lidt mere personlige råd. (og altså – self svarer jeg da, når jeg selv har bedt jer om at spørge løs. Andet ville da være lidt strengt! 😉 ).

  • Tusinde tak for dit svar – det betyder mere end du kan forestille dig at faa svar, at du gider at svare tilbage paa mit spoergsmaal:) For lige meget hvor fantastisk det er at bo i udlandet, saa er det haardt at se ens venner saa sjaeldent. Tusinde tusinde tak for svar! Du har gjort mit hovede lidt klarere i hvert fald! 🙂
    Knus
    /Cathrine

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top