Du læser nu
Peep peep

Peep peep

Peep peep

…. Stephanie gjorde det i Givenchy til SFW.. En norsk bloggerinde blev endda fanget af Facehunter i fuld gang med samme… Og Marie gjorde det så i Beau Coups til CFW.. De peeper! I snevejr! Til bravour!.. Og nu sidder jeg så her og bryder mit lille hovede med, hvordan det er lykkedes dem, at overbevise en lille (praktisk og komfortorienteret) Agurk om, at det er helt ok at peepe i snevejr!? Så ok, at hun endda selv overvejer at forsøge. Selvom jeg nu stadig er lidt bange for at resten af verden vil tro jeg er retarderet, hvis jeg gør det…. Hvad siger I? Peeper I også? Er det bare mig, der er langsom?

Hoonash Montana (… I wish that was your real name) – I promise that I’ll pull my act together and add something in English to all my posts. I’ve said that before, I know. But this time it’s a real promise:)

 Kommentarer (16)
 • Pyyyyyh.. Jeg er nok Dk’s største frossenpind, så det at peep’e går nok ikke. Men det kommer når vi når på den rigtige side af 0 punktet 🙂
  Noget helt andet……de wedges der?? Nam nam.. hvor er de fra, ved du det?
  Amen.

 • Ladies – kan godt se, at det ikke bare er mig, der er i tvivl. Der er meget delte meninger over feltet. Hm. tak for jeres input! 🙂

  Veronika – I will! I promise! And just remind me if I forget it! “Acie – English! You promised!”. Yes ma’am! 😉

 • Yeeah, that would be really great if you can add always something in English 😛 It could be pretty helpful to understand at least something from your posts 🙂

  Greetings from Slovakia,

  xx

 • jeg peeper i hvert fald ikke mens det er så koldt! specielt ikke nu hvor det så småt er begyndt at smelte, og der er sjap og vand over det hele.. desuden er mine tæer ved at falde af bare jeg kigger ud – selvom jeg har tre par sokker, uldsokker og støvler på fryser mine fødder stadig, så jeg tør ikke tænke på, hvordan det er med peeptoe..

 • ACIE!!
  The key is gode sokker!
  Jeg lover dig det er skønt. Mine veninder kunne heller ikke tro deres egne øjne da jeg gjorde det, men jeg havde det skønt! (så længe du husker sokkerne!!)

 • Ja, mig får du ikke til at peepe til hverdag. Er jeg simpelthen for meget en praktiske gris til, at jeg hverken kan overskue med alt det sne eller kan holde til, men det kolde vejr 😉 Næh. De må trist stå og kigge på, at det er de varme støvler der bliver luftet for tiden 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

 • Jeg har peep’et flere gange i denne uge i mine vagabond’er – men Acie don’t! Istedet for at peep’e, piver jeg nu over feber, snot og ondt i halsen. Damn, you pretty shoes!!

  Tenna // Glamrockaholic.blogspot.com

 • Det kan du da sagtens! Jeg har gjort det hele vinteren – også til hele min omgangskreds store, store morskab. Men helt ærlig, mine Vagabond ss 10-wedges ER altså næsten lige så varme som mine støvler… Næsten..

 • Jeg gør det også. Til stor morskab for min familie og kollegaer. Lidt underligt at gå med peeptoe om vinteren i sne. Men det er så ærgeligt at gå i vinterstøvler konstant. Jeg kan ikke holde det ud.

  Do it, Agurk. Do it.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top