Du læser nu
Tystnad

Tystnad

Tystnad

Fiberberigede havregryn med skummetmælk er altså en eminent måde at starte dagen på. Haps.

Tystnad
Sneen vælter stadig ned i Stockholm, og selvom jeg aften efter aften har de bedste intentioner om mere elegant fodtøj, så synes jeg det er for lamt, når det kommer til stykket. Der er simpelthen for glat over det hele og så er det rart at kunne gå frem og tilbage til skole. Det er rart at få noget luft, hvis man ellers bare skal sidde og læse hele dagen (.. og.. så fik jeg simpelthen et killer gnavesår på hælen under CFW.. Var sikker på at jeg ville miste foden!). Så ja – jeg holder fast i mine bamsestøvler, så længe der ligger så meget sne. De fancy fødder må vente til foråret:)

Nu skal jeg på skolen og mødes med Oskar. Vi har en date med bibliotektes stillerum. Og vi kommer begge to for sent. Way. To. Go.

Every evening I promise myself that I won’t wear UGGs again tomorrow. And then I get up the next morning, look out my window and decide that I’m totally wearing UGGs anyways.

 Kommentarer (12)
 • Det ved jeg:-) Jeg købte den nemlig i går i Århus af søde Trine fra Trineswardrobe. Den var ikke at spotte nogen steder, så hun måtte finde den frem fra gemmerne – var lige komme og ryger nok hurtigt, så af sted til Guldsmedegade 🙂

 • Aaw, I totally love your outfit at these pics! Pretty good! And I’m also somehow UGG’s addictive 😛 xx

 • Du ser da fin ud selvom du har UGG støvler på 😉
  Forresten minder dit oufit da lidt om Charlotte D’s i dag? 😉

 • Thx ladies – var ellers sikker på, at der var en eller anden, der ville skrive en bitter kommentar over at jeg altid har det samme tøj på, men hvad kan man gøre, når man bare har det bedst sådan her? Og incitamenterne til at dresse up er totalt fraværende?! 🙂

  Josephine: jeg bor 600km fra Helsingborg, så det kan jeg ikke lige hjælpe dig med:)

 • Hej Acie 🙂

  Jeg skal til Helsingborg i morgen, så jeg tænkte på om du kender nogle gode vintagebutikker der?

  Mvh. Josephine 🙂

 • Hej ville bare lige opfrodrer dig, og andre der ellers er interesseret, i at kigge på min blog. Har lige lagt en konkurrence op om en kjole jeg tror du vil kunne lide.

  MarieJoost.blogspot.com

 • Har det sammen problem hver eneste morgen disse dage ..
  Det er utrolig svært at være smart og lækker i fancy sko, når det er den rene skøjtebane udenfor jo.
  Det er efterhånden til at bevæge lidt rundt her i DK, men jeg holder mig nu også til Hunter og bamse støvler indtil videre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top