Du læser nu
Nyt: Acie Tester

Nyt: Acie Tester

… det sker ret tit, at der dumper ting og sager ind af min brevsprække og nogle gange ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal stille op med alt det jeg får. Indtil nu har jeg kun skrevet om ting som jeg var super begejstret for (og det med forbehold, fordi jeg er paranoid og forventer at hele verden straks ville kalde mig købt.. super), men nu har jeg besluttet at indføre en ny kategori – Acie Tester! Her kan man finde ærlige anmeldelser af de ting jeg prøver. Det er ikke sikkert jeg orker at skrive om alt (.. jeg fik engang hygiejnebind tilsendt – hvad skal man skrive til det? Vingerne var super!?! Ej..), men jeg vil prøve at få det hele med. Pointsystemet går fra 1-5 agurker, hvor 1 er skidt og 5 er fantastisk! Første produkt i drivhuset er Depends Eyebrow Corrector, som jeg har fået lov til at teste!

Nyt: Acie Tester

Her har jeg brugt den allerlyseste nuance, der hedder “Brown” 

Acie likes: jeg har nærmest ingen øjenbryn, og det har self også den fordel at jeg ikke behøver at groome dem ret meget. Men! De er mega ujævne og meget lyse, så jeg plejer (.. når jeg orker.. en gang imellem.. hvis jeg skal i byen.. agtigt), at bruge en gammel gammel øjenbryns-blyant sag til lige at give dem lidt form og farve. Meeen – blyanter kan godt give et lidt unaturligt malet look, som jeg ikke er så vild med, og det gør den her virkelig ikke. Den rammer hun selve hårene og resultatet bliver derfor super naturligt!

Acie dislikes:… mine ujævne bryn skal stadig fyldes ud, der hvor der vitterligt ingen hår har og det kan den her fætter altså ikke klare…

Nyt: Acie Tester

Bedømmelse: Hvis man bare vil have lidt mere markerede bryn er denne super til et naturligt resultat, men har man ligesom mig brug for at huller skal fyldes ud, så klarer den ikke helt jobbet. Derfor får den 2½ Agurk – den klarer ligesom halvdelen af det jeg har brug for.
Nyt: Acie Tester

From now on I’ll be writing reviews of all the stuff people send me. First up is this eyebrow-tingy from Depend, which I’m giving 2½ cucumbers.

 Kommentarer (25)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top