Du læser nu
Stik mig!

Stik mig!

Stik mig!
Andy’s jakke, hendes kamera og en tur til Paris. LIGE NU!!! Nej??! Verdamt! Bortset fra det er livet i Stockholm very nice.. Vi hygger og spiser god mad. Og gemmer os for snestormen – helt trist at jeg snart er alene og mig selv igen:( Nu skal resten af dagen tilbringes i Söder og Gamla Stan!

I want Andy’s jacket, her camera and a trip to Paris. NOW!

 Kommentarer (9)
  • Cathrine:
    Jeg var i Paris for nogle år siden, og hvis man ikke har nogle imod de “klassiske” turistmål, så synes jeg helt klart at Eiffeltårnet, Notre Dame kirken og Triumpfbuen er et besøg værd. Du skal bare være opmærksom på at man godt kan komme til at stå lang tid i kø ved Eiffeltårnet, medmindre man kommer tidligt om morgenen lige før de åbner – der plejer der ikke være et øje, og så kan man også langt bedre bevæge sig rundt i sit eget tempo og nyde udsigten.

  • Jeg kunne nu også sagtens snuppe en tur til Paris nu.. eller bare hvorsomhelst, hvor der ikke er snestorm! 🙂 Tænk engang, at der findes steder hvor de går med solbriller og forårstøj nu!

    /Pernille der er sneet inde i Sverige

  • Åh, jeg ville ønske, jeg først havde opdaget din blog i dag (og at din gamle blog stadig eksisterede), så jeg kunne fortrænge alle mine læse-pligter resten af dagen og sumpe hen i hyggelig Acie-selskab 🙂

  • Årh ja, .. en tur til Paris ville ikke skade, og jeg er også skidevild med den smukke jakke, ..men jeg er ret sikker på, at mit budget ikke kan holde til det.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top