Du læser nu
Jeg leger…

Jeg leger…

Jeg leger...

EtØjeblik

… sidder stadig på biblioteket og får slet ikke lavet nok.. Tilgengæld sidder jeg og leger lidt med bloggen, og blev lige inspireret af mit post om min nye kjole, til at lave en lille poll.. Og det vil jeg gøre lidt fremover. Bare fordi polls er hyggelige til at finde ud hvem I er. Så i løbet af de næste par uger, har jeg besluttet at undersøge jer.. Allerede nu har jeg mange ting jeg vil spørge om – hvor gamle I er, hvor i landet (hvis overhovedet i Danmark) i bor, hvad jeres yndlings-dessert er (… jeg vakler selv mellem brownie og chokoladetærte), om I er mest til nigiri eller maki, om I er cykelmyg, hvor mange par sko I har… og om I nogensinde har ejet en SpiceGirls t-shirt. blandt andet.. Bare fordi jeg er nysgerrig – I ved så meget om mig, og jeg ved ingenting om jer:) Så nu sætter vi igang med Mission “Hvem er I?”! Den første poll handler om hvorvidt det nogensinde er lykkedes mig, at drive jer i fordærv på retail-fronten. I er tit gode til at lokke mig i fordærv (jeg har lært, at jeg bare skal lade være med at poste noget jeg er i tvivl om – I ender altid med at få mig overbevist, haha), men hvordan ser det ud den anden vej? Er I faktisk nogen, der nu køber den der H&M-sag? Eller er det bare noget i siger? Afstemningen er self anonym!

I’ve decided to find out more about you guys – you all know so much about me and I don’t know anything about you. And I’m curious! Super duper curious!

 Kommentarer (12)
 • Hellow ladies.

  Kender I det, når man får en sms fra en virkelig sød fyr og man så lige venter lidt med at svare, fordi det er rart lige at gå og gemme lidt på den i hjertet?! Bare lige sådan gå og holde den lidt.. Mens man smiler lidt for sig selv?!

  Sådan er det med jeres søde og virkelig rare og overskudsagtige kommentarer. Jeg gemmer dem lige i hjertet:)

  Acie

  (og Marie – skide godt du skrev! Jeg havde det liggende på computeren og ville bruge det, men var lige ved at lade være, fordi jeg ikke kunne huske hvor jeg havde fundet det og jeg hader ikke at kunne skrive kilde under, hvis jeg stjæler et billede – men nu fandt jeg ud af det! Fedt! Tak!)

 • Hej Acie.

  Ih hvor er det fint, at du bruger vores billede : ) Så ved man da, at man ikke har skudt helt forbi, når du bruger det! Det er en ære, og det gør os rigtig glade.

  Tak for en super blog, som man behøver et fix af hver dag.

  xoxo M & C.

 • Vil bare sige tak for en skøn blog!! Helt klart i min Top 3 over blogs der lige besøges hver dag, før, under (fy) og efter studierne!

  Manglede lidt en ‘option’ i din poll der hed: Nej, ikke endnu 😉

 • Må tilslutte mig sisse-sofies lille smøre.
  Skulle lige til at skrive noget lignende, og skulle lige til at fortryde igen, da ovenstående lady jo siger det så glimragende. Men man kan jo altid tåle lidt ros, så hva’ fa’en.
  Jeg er så #(“9″=!(# træt af modeblogs. Synes hele showet er kørt lidt af sporet. Alt for mange piger, der udtaler sig om alt for mange ting som de ved alt for lidt om. Men selvom der er langt mellem perlerne, så må jeg da indrømme at jeg har et par stykker som jeg følger trofast – og guess what, du er én af dem (tror faktisk du har ca. lige så mange hits som facebook på min computer .. og det er ikke så få). Har undret mig lidt over, hvad filan det er, der er så dragende ved dig – for du skriver jo om omtrent de samme ting som alle de andre. Men efter at have læst dette indlæg slog det mig – det er fordi du er så skide hyggelig! Din geniale skæve tilgangsvinkel til alt hvad du skriver om og ikke mindst din fantastiske selvironi. Specielt det sidste er noget der, efter min mening, er mangel på og synes simpelthen det er så befriende med en tøs, der godt tør tage lidt pis på det hele.
  BIG time kudos hefra! 🙂

 • Jeg maa vaere enig med Sisse-Sofie, og sige tusinde tak for en blog man ALTID bliver godt humor af at laese. Din humor, sympatiske stemning og laekre stil goer at man bliver ved med at komme igen. Og saa er jeg vild med den nye ‘polls’ ting. Det er da super cool! Jeg maatte stemme ‘Ja, en enkelt gang eller to’ for det er FOR tit at jeg bliver lun paa de ting du gaar og handler.. Altsaa! 😀
  Hav en god aften!
  Knus
  /Cathrine

 • hej Acie, din friske grøntsag.
  jeg har ikke meget at sige, (løgnløgnløgn)
  men jeg vil nu alligevel droppe et par ord, selvom jeg som regel er en temmelig stille læser.
  1 – jeg synes du er en ualmindeligt sympatisk blogger. Jeg læser en del blogs, and to be frank, modeblogsne ligner meget hinanden på tøjet, men der er sgu forskel på tonen, og du er mere end almindelig sympatisk. Det er ikke bare måden du skriver på, og dit gode humør, det er også dit forhold til dine læsere, et meget respektfuldt og hyggeligt forhold, som jeg synes du demonstrerer meget i denne idé med polls. Man føler sig meget velkommen, og lidt som en din kammerat, når du siger “jeg har så meget jeg gerne vil vide om jer” det er bare en skidebehagelig stemning du formår at skabe. Hurra for det altså.
  2 – din stil er meget agurket, og det er dejligt. min stil er meget sisset, og det ligner ikke rigtigt din, men det er stadigvæk en lidt kammeratlig ting, det der med at kunne genkende hvad du kan lide, og se en råd tråd imellem tingene. Det er ikke så ofte jeg lokkes til tøj af dig, for det er egentlig slet ikke tøjet jeg klikker ind på din side for, det er din lette stil og din humor der drager mig herind gang på gang.
  Jeg er så glad for at der findes folk som dig, der blogger så jeg som ukendt læser kan føle en kammeratlig sammenhørighed med dig.
  tak for det, og tak fordi du gerne vil vide mere om os, det synes jeg satme er sympatisk 🙂

  Sisse-Sofie fra http://www.estinguellas.blogspot.com

 • Har svaret “Nej, aldrig” af den simple grund jeg ikke har muligheden/råd. Hvis pengene havde været der, then oh yeah…

  Sjov ide, i øvrigt. (:

 • Hejsa… Nu har jeg læst med temmelig længe uden at ytre mig… Men nu synes jeg lissom tiden var kommet:)
  Har stemt “nej aldrig”, men mangler at kunne tilføje at du er superinspirerende, så mange af de outfits eller items du poster får mig til at tænke “hmm, må lige ind i skabet og se om jeg ikke kan finde en lignende kombi”:)
  Det var bare lige det…:)
  Vh Sara Kristine

 • Haha – du kan også oprette dine egne! Jeg har bare lavet min på https://www.99polls.com – det er super let! Og jeg synes også det er meget hyggeligt. Fik bare idéen da jeg sad og læste nogle af kommentarerne til det post jeg lavede om kjolen.. Hvis der er nogen, der har gode idéer til polls må I også super gerne sige frem:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top