Du læser nu
Når jeg bliver stor…

Når jeg bliver stor…

Når jeg bliver stor...

Style.com

… vil jeg være ligesom Anna Wintour. Professionel isdronning. Der aldrig har dårlige hårdage. Høhø. Okay, måske ikke. Men hun fascinerer mig nu alligevel lidt, og jeg er i skrivende stund igang med skrive et portræt af hende som leder. Det var måske ikke lige den slags leder, min forelæser havde i tankerne, da hun gav os opgaven – men det var jo hende selv, der sagde, at man skulle vælge én man synes var interessant. Og jowjow, det ville være tjekket hvis jeg skrev om Churchill. Eller en anden lidt mere oplagt lederfigur. Men jeg synes bare, at det er sjovere at lave research om hende Anna dér!

Og så vil jeg også gerne lige sige tak – synes virkelig der er god karma i blogland i aften. Tog lige en break her til aften – sad på biblioteket og arbejdede til kl 20 og trængte bare til at flade ud i fred på sofaen med et par knækbrødsmadder, da jeg kom hjem. Og så er der bare ikke noget bedre, end at tjekke ind et par timer senere og se jeres opmuntrende og hyggelige kommentarer. Means a lot a lot! 🙂

When I grow up I want to be like Anna Wintour. Professional ice queen. Heh. Alright, maybe not. But I do find her pretty fascinating!

 Kommentarer (8)
 • Hun er nice, men også rimeligt kølig – men det er jo en del af at være hende, går jeg ud fra. Når man er så stor en person i den verden, er man jo også nødt til at være lidt ice… Hun er sej.
  xoxo Charlotte

 • Jeg synes også hun er rigtig interessant – men mit billede af hende som isdronning blev faktisk udfordret lidt af at høre hende fortælle i the september issue hvordan hun har komplekser over, at hun ikke laver noget lige så ‘vigtigt’ som resten af hendes familie…

  Held og lykke med opgaven – jeg er sikker på at den både bliver spændende at arbejde med og at læse bagefter 🙂

 • Sweet når studie og hobby kan smelte sammen 🙂 Og dejligt når man selv kan påvirke det, min egen kandidat i moderne kultur bliver proppet med foto- og modestudier, så meget som det nu kan lade sig gøre…

 • Det er virkelig modigt at vælge en lidt atypisk ledertype i denne sammenhæng, såsom Carine Roitfeld. Ikke desto mindre synes jeg det er genialt (så længe du da får skrevet noget fornuftigt (; ).
  Held og lykke med opgaven, Acie!

 • Hun er da ogsaa bare i en klasse for sig selv! Selvom folk er gode til at svine hende til, saa er der altsaa noget ved hende. Hun har en kanon stil og driver verdens stoerste modeblad. Og saa har hun jo siddet paa posten tilpas laenge nok til, at stort set alle store modehuse gerne liiige vil have hendes mening. Det er da 100% coolness efter min mening!
  Jeg vil gerne vaere ligesom hende naar jeg bliver stor! 😉
  Hav en skoen aften!
  Knus
  /Cathrine
  https://afashionstatement.wordpress.com

 • Gud hvor er det cool at vælge modeverdenens leder! I like that. Det er da helt klart 100 gange mere interessant end churchill eller andre ledere. Well.. vi kan rigtigt godt lide dig Acie, du gør også os glad! 🙂

  xoxo Marie.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top