Du læser nu
New in!

New in!

New in!
Well, hello there lover-lover…. Jeg elsker (.. as in, ELSKER) mine sorte topshop espadriller magen til de her, og er overraskende nok (..host.. who am I kidding; Acie = verdens mest predictable menneske) umanerligt fristet til at kaste £65 efter de her lovers, som Topshop nu har kastet på gaden i en denim-version. Fordi jeg jo elsker all things denim. More or less. Nå, jeg går i seng før en hjerneblødning får mig til at gøre noget dumt. Nighty!
New in!

I love my black Topshop wedges similar to these ones, and feel sort of tempted to get the denim version here as well. Prob a little too retarded – but if the shoe fits!?

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top