Du læser nu
Vinterdag!

Vinterdag!

 

Vinterdag!

Agurkens poter bliver pakket ind i lammeuld af den bløde slags i disse kolde tider… Hvad kan man gøre?!

Vinterdag!

Stockholms Stadsbibliotek

Vinterdag!

Store tunge døre, som jeg går ind og ud af, næsten hver evigt eneste dag… Det har nu sin charme at læse på en skole, der har så lang historie og traditioner.

Vinterdag!

Planket i biblioteket vil jeg nu tage solbrillerne af og fordybe mig lidt i nogle nørderier… Tjek.

Jeg elsker elsker elsker vinterdage af den kolde og klare slags. Det er virkelig noget af det bedste jeg ved. Imorges lød vejrmeldingen på -23grader her i Stockholm, men når solen skinner fra en dyb blå himmel, så er det kun fantastiske nyheder. Nu har jeg netop promeneret til skolen (self iført uldne underdrenge, UGGs, hue, vanter og andre knapt så fashionable ting), og vil sætte mig til at kigge på en eksamenscase!

I love those ice cold winter days. It’s -23 celcius in Stockholm, but the sun is shining and the city just feels so crisp and clear! Amazing! Now I’m @ the library working on an exam..

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top