Vinterdag! - Acie

Vinterdag!

 

Vinterdag!

Agurkens poter bliver pakket ind i lammeuld af den bløde slags i disse kolde tider… Hvad kan man gøre?!

Vinterdag!

Stockholms Stadsbibliotek

Vinterdag!

Store tunge døre, som jeg går ind og ud af, næsten hver evigt eneste dag… Det har nu sin charme at læse på en skole, der har så lang historie og traditioner.

Vinterdag!

Planket i biblioteket vil jeg nu tage solbrillerne af og fordybe mig lidt i nogle nørderier… Tjek.

Jeg elsker elsker elsker vinterdage af den kolde og klare slags. Det er virkelig noget af det bedste jeg ved. Imorges lød vejrmeldingen på -23grader her i Stockholm, men når solen skinner fra en dyb blå himmel, så er det kun fantastiske nyheder. Nu har jeg netop promeneret til skolen (self iført uldne underdrenge, UGGs, hue, vanter og andre knapt så fashionable ting), og vil sætte mig til at kigge på en eksamenscase!

I love those ice cold winter days. It’s -23 celcius in Stockholm, but the sun is shining and the city just feels so crisp and clear! Amazing! Now I’m @ the library working on an exam..

7 kommentarer

  • Wow, -23 degrees??? OMG, I’m just so NOT the winter person 🙂 So glad that here in Slovakia the snow has finally melted away and it seems that the spring is finally comming 🙂 yaay :))

  • Enig! Der findes ikke noget bedre end isklare dage, hvor det foeles ‘varmere’ end det egentlig er! 🙂 Heldigvis er der ingen sne her i London, men det regner og der er graat, saa ved ikke hvad er bedst? :s
    Jeg har i hvert fald ogsaa kastet et par Ugg’s paa foedderne idag!
    Knus
    /Cathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top