Acie & Frede – nu som starzz!

Acie & Frede - nu som starzz!
Nogle af jer vil muligvis kunne huske Fredes og min nær-dødsoplevelse til Cheap Monday showet her i Sthlm (hvis ikke kan I finde den her!)… Og da jeg nu til aften lå og catchede op på Glamourama-pigerne opdagede jeg, at vores skræmte baghoveder har made it all the way to TV. Vi er jo starz!  Hvis der er nogen der vil se hele afsnittet (vores star-appeaarance varer noget der ligner 4 sekuner.. Wuh!), så kan I finde det her!

Frede and I are making a star-appearance in the latest episode of Glamourama. The backs of our heads are on screen for approx 4 secs.. I can feel stardom moving rapidly closer! 😉

3 kommentarer

  • Noelle: jeg kan desværre ikke love noget. Jeg har altid drømt om at blive star. 😉
    Frede: yeah yeah yeah! Men der går nok noget tid før jeg kommer til København. Monster busy @ school lige nu. Bah.

  • Uuh der er nogen der kan.. Bare du ikke glemmer os Acie-afhængige læsere, mens du plejer dit jetset celeb liv 😉

    /Noelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top