Du læser nu
Acie & Frede – nu som starzz!

Acie & Frede – nu som starzz!

Acie & Frede - nu som starzz!
Nogle af jer vil muligvis kunne huske Fredes og min nær-dødsoplevelse til Cheap Monday showet her i Sthlm (hvis ikke kan I finde den her!)… Og da jeg nu til aften lå og catchede op på Glamourama-pigerne opdagede jeg, at vores skræmte baghoveder har made it all the way to TV. Vi er jo starz!  Hvis der er nogen der vil se hele afsnittet (vores star-appeaarance varer noget der ligner 4 sekuner.. Wuh!), så kan I finde det her!

Frede and I are making a star-appearance in the latest episode of Glamourama. The backs of our heads are on screen for approx 4 secs.. I can feel stardom moving rapidly closer! 😉

 Kommentarer (3)
  • Noelle: jeg kan desværre ikke love noget. Jeg har altid drømt om at blive star. 😉
    Frede: yeah yeah yeah! Men der går nok noget tid før jeg kommer til København. Monster busy @ school lige nu. Bah.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top