Du læser nu
Looking back

Looking back

… okay okay.. det her indlæg er en anelse ‘late’. Eller. Mja. Synes bare der gik lidt inflation i “året-der-gik”-posts lige omkring nytår (.. det er jo også en god idé), så kunne ikke overskue det. Men synes stadig det er meget hyggeligt. Så jeg vil også. En måned af gangen – status over 2009! Forestiller mig også, at det næsten bliver terapeutisk, men nu må vi se. Hvis det er for kedeligt at læse om, må I også bare sige til. Så holder jeg indlægene for mig selv;)

Looking back
Men here goes – første måned er self januar, hvor jeg brugte umanerligt meget tid på at ligge i fosterstilling. Det var ikke let at vende tilbage fra USA og mentalt var jeg mange tusinde kilomenter væk.. Det var også i januar, at beslutningen om at flytte til Stockholm blev taget – det blev ret hurtigt klart for mig, at jeg bare var vokset ud af mit gamle liv i København, og jeg følte at jeg blev nødt til at gøre noget meget proaktivt for at finde lykken igen. Det hjalp helt vildt, at have et mål jeg kunne arbejde stenhårdt efter; jeg ville bare til Stockholm, koste hvad det ville! Derudover var januar også måneden hvor jeg blev inviteret til mit første blogger-event af BikBok (dengang var vi hele 3 bloggere), og så var det også i januar jeg endegyldigt faldt for idéen om en nude-blazer a la Stella McCartney! Oooog – i januar købte jeg min første stribede top. Tænk hvis jeg havde vist hvad jeg havde i vente;)

Looking back at 2009 month by month – first up is January (… for obvious reasons)! I’d just come back from the US and was pretty miserable… Overall.. Haha.. A true January-depression

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top