Du læser nu
Mig og Roisin

Mig og Roisin

Yndlings-Roisin’s nye single der har et tvist af 80er på Ghostbusters-måden bliver spillet en del hjemme i Agurkeplanten for tiden:)

Jeg er stadig nogle svar skyldig fra spørgerunden og de sidste kommer så her! Wupiduu!
hvad studerer du? hvad er dit drømme job og hvad vil du gerne være når du er færdig med at studere? har du et arbejde? er glad for at læse din blog, den er rigtig god! Jeg er igang med en kandidatgrad i business og economics med speciale i ledelse, og har fra tidligere en bachelorgrad i International Business fra CBS. Og jeg ved stadig ikke hvad jeg vil – jeg tager det meget én dag af gangen, og det vigtigeste for mig, er nok bare at jeg laver noget jeg synes er sjovt! Så ja. Jeg kan ende i alt fra management consulting til noget mere moderelateret – we’ll see! ! Og niks ? lige nu har jeg ikke noget arbejde.

Jeg er nok en af dine ældste læsere ? helt tilbage fra Jubii-debatten :p Men derfor har jeg alligevel nogle spørgsmål!: Vidste du før du beegyndte på CBS at du ville til USA og læse? Eller fik du det flettet ind undervejs? Og hvordan gjorde du det rent økonomisk (her tænker jeg med lejlighed i kbh (medmindre den blev sagt op), betale leje i usa, betale for at gå på college?). 1. Nej ? jeg var slet ikke sikker. Det kom henad vejen!:) 2. Jeg lejede min lejlighed ud i København mens jeg var væk, søgte en masse legater og fik hjælp af mine forældre. Og man betaler ingen tuition, når man er en del af udvekslingsprogrammet på CBS.

Kunne egentlig godt tænke mig at vide om du snakker svensk eller dansk til svenskerne? (går ud fra det foregår på english, der hvor du studerer?) .. JEg har ihvertfald altid problemer med at forstå dem fra stockholm. Selvom min gode veninde og hendes familie er svenskere, så er det bare anderledes når de snakker så ?skånsk?.. höhö. Jag pratar svenska med mina svenska kompisar. Ibland har jag en lite konstig dialekt och jag stavar jätte ofte (typ alltid) fel, men jag forsöker å lära mig själv någon ting nytt värja dag. Det går sådär:)

Jjeg vil gerne høre hvor i USA du var? OG hvad du synes om det? jeg skal selv afsted om halvandet år også med CBS, så vil gerne høre lidt nærmere om dine oplevelser og måske nogle gode råd? Du svarer selvfølgelig bare som du nu kan overskue Jeg var i eksotiske North Carolina og jeg ELSKEDE det. Det var den bedste tid i mit liv og jeg drømmer mig tit tilbage:) Og mit bedste råd er nok bare, at lade være med at planlægge eller forvente for meget. Nyde dagene én af gangen og slappe af ? langt fra Danmark!

Hej Acie! Tænkte på om du aldrig er bange for, at blotlægge for store dele af de eget privat liv? Altså med så mange læsere .. Og man ligger jo alligevel indlæggende ud på til offentligheden .. Det kan du tro jeg er ? det er også derfor at, der er mange ting jeg holder for mig selv. Mit navn fx. Og jeg forsøger også at undlade at vise for mange billeder af mine venner ? det er lidt en balancegang, for de er jo en stor del af mit liv, men jeg vil helst ikke udstille mine venner i en sådan grad at de kan risikere at blive genkendt. Og min familie holder jeg også HELT for mig selv. Og så er der jo mange ting i dagligdagen, som jeg aldrig snakker om ? I må gerne vide hvad jeg har fået til frokost, men jeg gider ikke fortælle om jeg har en kæreste, dater eller hvor jeg bor:)

Hej Acie, jeg vil bare lige rose dig for en blog der altid kan få mig til at skraldgrine (er det et ord?). Jeg synes du er hylende morsom ind imellem dine super gode modeindlæg. Jeg nød især din lille historie om de flagrende hænder. Tak for de gode grin. Tak tak tak – sådan nogle kommentarer er helt vildt rare at få:)

1. I love Roisin Murphy and 2. the last answers from the Q&A session – I apologize for the extremely long post in Danish:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top