Du læser nu
February

February

February
Så blev det tid til februar, som jeg hovedsagligt tilbragte i de franske Alper.. Det var rart, at komme væk fra København og et januar der havde været gråt, koldt, mørkt og en anelse deprimeret. I Tignes var der fart over feltet, massere fest, skiløb og som altid blev guideteamet hurtigt en lille slags pseudofamilie – vi lavede nærmest ikke andet end at spise pandekager og ligge i bunker i sengene:) Hjemme i København begyndte hverdagen ligeså stille igen – jeg havde et enkelt fag tilbage på CBS og samtidig var bachelormakker og jeg begyndt at lægge i ovnen til jodens bedste bacheloropgave. OG! Så havde vi begge to besluttet at tage en GMAT, så der blev tilbragt en del tid på biblioteket i den sidste halvdel af februar.. Puh.

In February I spent a lot of time in the french Alps skiing. It was really nice to get away from everything and I had a lot of fun! As I got home, everyday life slowly started to kick in. I had classes, my bachelor’s thesis and had decided to do a GMAT – so I studied. Quite a lot.

 Kommentarer (7)
  • Well, I should be writting my diploma thesis as well … but … gosh, it’s just sooo hard to start! i’m pretty lazy nowadays :p but you know … time’s running so I should better kick my ass and start writting it! :/

    Anyway, good luck with your bachelor thesis 🙂 xx

  • Cecilie – det var ren dovenskab;) Ellers risikerede jeg bare at nogen spurgte og så var det lettere liget at henvise til Wikipedia fra start af.

    Sophia Maria – haha.. mja.. nu ved du jo ikke hvordan det gik;) Men vil nu alligevel nok sige, at jeg er væsentlig bedre til business end til blogging, og tak Gud for det. Det ville jo være trist hvis en autodidakt beskæftigelse på hobby-plan sejrede over 5 års studier;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top