Du læser nu
3 favoritter

3 favoritter

3 favoritter
… har hørt meget buzz om den nye Burberry Prorsum kollektion, men har ikke haft tid til at se nærmere på den før nu. Overall synes jeg, at der er rigtigt mange super fine jakker og støvler. Resten af kollektionen giver mig ikke rigtigt åndenød:) Men self synes jeg, at det er en fest at thigh-highs stadig er the shit til næste år. Og så synes jeg, at de der små ankelstøvler med rulams-foer ser utroligt rare ud. Hvad siger I til kollektionen? Nogen favo styles?

Haven’t had time to go through the buzzed Burberry Prorsum collection till now – I really like all the different coats, jackets and boots..

 Kommentarer (5)
  • […] Forleden fablede jeg lidt om mine generelle tanker om den meget omtalte Burberry Prorsum AW10 kollektion, og én af de ting jeg faldt for, var det super fine fodtøj. Nu efter min eksamen har jeg endelig haft tid til at spendere lidt tid med at kigge alle detaljebillederne igennem (der ligger 135 styks på style.com) og er godt nok ikke blevet mindre pjattet med ankelstøvlerne af at se dem på lidt tættere hold. Jeg kan rigtigt godt lide wedges, men jeg kan virkelig også godt lide modvægten iform af stilethæle:) Og som skrevet sidst, så ser de her støvler bare helt vildt rare ud… […]

  • 3 styles der helt klart også er godkendt af mig! Wuuw… thigh highs og ankel boots de mest fantastiske fodtøj lige pt hvis du spørger mig!

  • hey acie.jeg tænkte på, hvor har du købt din eelskede denimskjorte henne, jeg har ledt efter en overALT..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top