Cirkör

Jeg har været lidt stille idag. Jeg har nemlig tilbragt dagen uden for Stockholm i en stor træningshal. Det er ret fedt, at få helt nyt perspektiv på sit eget yrke ved at møde mennesker, der lever af at lave det diamentralt modsatte. More or less. Samtidig er der enormt mange paralleller at drage – fx er forholdet mellem risiko og afkast langt mere håndgribeligt for artisterne end det er for mig. Så jeg har rendt rundt i træningstøj og snakket en hel masse med artister, der lever af at kaste med knive, jonglere med motorsave, stå på hænder, klatre på pæle og alt muligt andet. Især forelskede jeg mig en lille smule i Shannon, som I kan se nærmere på her!

I’ve spent the day with these people – mostly trying to get some perspective and practical implications for my trade. Pretty darn cool!

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top