Du læser nu
Above zero

Above zero

Above zero

Above zero
For første gang siden engang i December er temperaturen røget over 0 grader her i Stockholm, så jeg fejrer forårets komme (… måske en lidt premature fejring, men hva’) i et lille denim-on-denim ensemble, som jeg forudser, at jeg en dag vil krumme ligeså meget tæer over, som jeg gør over det her.

The temperature has risen above zero for the first time in months and I’m celebrating spring (somewhat premature) in denim-on-denim. An outfit that I predict will make me hurl in the future – but for now I just feel Chloé-esque and spring-ish.. I think.

 Kommentarer (9)
 • Da jeg så de bukser første gang, var jeg ikke ligefrem begejstret. Men på en eller anden måde, har du formået at få mig til at elske dem!
  Jeg er helt vild med din stil! 😀

 • Hej :)!
  jeg har spurgte efter de bukser alle steder nu, og jeg kan slet ikke finde ud af noget om dem. Hvor er de fra? pris?
  de er jo fantastisk flotte til et enkelt look :).

 • Jamen jeg kan da kun sige “velkommen tilbage til 1980’erne” som var sidste gang hvor denim på denim var tilladt 🙂 – I modsætning til Britney & Co’s outfit er dit nu klart inden for det tilladelige – selv om støvlerne nok må vente lidt endnu indtil den sidste sne og sjap er væk – fede støvler 🙂

 • Hej Acie!
  Mig og Lotte flækkede lige af grin, og tak for det ! Vi havde virkeligt brug for et godt grin og Justin+Britney i denim fra top til tå (på den kiksede måde) var bare great! Det skal dog siges, at du ser fantastisk ud! Men mon ikke, at man altid ser tilbage og tænker “Hvad lavede jeg??”.

  By the way, we love your boots!

  xoxo Marie og Lotte.

 • Jeg er såååå forelsket i de bukser! Hvor ville jeg ønske jeg var indehaver af sådan et par. btw. hvor er din denim skjorte fra, den er super flot! 🙂

 • Uhha… Britney og Justin i intet andet end ren denim, den er ikke super god! Elsker, i modsætning til the Denim Lovers over there, dine lækre bukser. Er desværre ikke faldet over dem endnu!:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top