Du læser nu
Maaaaarch

Maaaaarch

Maaaaarch
Marts måned tilbragte jeg hovedsagtligt på CBS læsesal – med beslutningen om at tage til Stockholm, og den dertilhørende beslutning om at tage en GMAT lå absurd meget tid med næsen i bøgerne. Jeg var aldrig kommet igennem den tid uden min bachelormakker, FitnessDK og mandagsmiddage hos mine forældre. På tøjfronten levede jeg nærmest i sort og bleget denim. Occassionally krydret med en spids pudder. Jeg købte adskillige par Acne-sko og var til nogle sjove fester. Og så var jeg til bloggerevent hos Diesel, hvor jeg bla. mødte Ella for første gang og fandt ud af at vi har en masse fælles bekendte – the beginning of beautiful friendship;) Derudover var marts også måneden hvor jeg klippede pandehår (.. major fail), forelskede mig i de der muslingeskals-øreringe fra Stella McCartney og tegnede billiardkridt i panden på Sterner.

I spent March in black and bleached denim. I studied a lot, bought several pairs of Acne shoes and went to some fun parties.

 Kommentarer (8)
 • Louise – de hedder Estrada High og er fra ss09. Der er en lignende model i år:)
  Ida: den var vintage og fra Lee.. Jeg klor-blegede den dog selv:)

 • hej Acie.
  jeg ville høre hvor din fantastiske denim jakke er fra? Den helt ude til venstre, anden nederst.

 • Hej Acie.
  Fab blog du har dig. Har fulgt med fra sidelinjen en del tid efterhånden..

  Acneskoene på billedet har med garanti et navn – og jeg håber du har lyst til at afsløre det? 😀

 • Hvor er du sød, fantastisk at nogen husker deres første møde med een! Jeg kan bestemt også godt huske det… Skønt når skæbnen råder, var nemlig SÅ tæt på slet ikke at deltage i arrangementet 😉

 • de her indlæg er så gode! jeg læser dem med stor lyst og begejstring! – og tænk at du kan huske alt det her 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top