Du læser nu
Nöjd

Nöjd

… der er stille i Agurkeplanten her til aften. Jeg har snakket med min far på tværs er umanerligt mange tidszoner, set MadMen og trillet lidt rundt med et glas rødvin og nynnet med på den her. Nu vil jeg sætte mig til at arbejde igen og forsøge at være produktiv – fantastisk måde at spendere en lørdag aften på. Eller. Mja. Men det skal jo gøres – og jeg kan jo godt lide at blive klog;)

Min samtale med min far afstedkom iøvrigt ideen til den her poll – jeg har nemlig lovet min far (hej far!), at jeg vil forsøge at lade være med at shoppe for mere end 100okr om måneden i snit. Så det prøver jeg… Og det går faktisk også ok.. Engang imellem (fx som når man lige finder et par Acne-sko) betyder det så, at jeg bliver nødt til at sælge ud, for at få lidt ekstra indenbords, men det er en ok regel synes jeg. I februar er det blevet til Zara-støvler og den stribede fætter fra Weekday – det er da en ok fangst?! Og altså… det er vel fair nok, at man som studerende ikke kan tillade sig at kaste helt uhæmmet om sig med stokater. Jeg skal nok blive rig en dag, og lige nu prioriterer jeg mad (… mit madbudget er mere end dobbelt så stort som mit tøjbudget, haha) og oplevelser højere end en Balenciaga-taske.. Det skal nok ændre sig en dag, men så længe jeg lever af SU og mine forældres gode vilje, så er det helt ok. Jeg mangler jo ikke noget:) Men hvor meget bruger I om måneden?

Was just talking to my dad on the phone, which made me come up with this poll – I live on student grants and help from my parents, and I’ve promised my dad, that I’d try not to spend more than dkk1000 (about ?150) on shopping every month. Which is okay with me – I’ll be rich on my own some day so I can wait;) But it made me wonder what other people spend on clothes???Aaaand decided to this poll in Danish, because converting currencies would be too much of a hassle. But feel free to answer anyway if you sort of now what the exchange rate is:)

 Kommentarer (5)
 • Jeg har det saadan, at man ved jo at man nok skal faa penge imellem haenderne naar man faar et job og er faerdig med uddannelse – saa maa man overleve indtil da Og med alle de fristelser highstreet butikkerne udbyder, passer det mig perfekt 😀
  Knus
  /Cathrine

 • Jeg oplevede en stigning i udgifterne til tøj, da jeg blev færdig på uni og fik et voksenjob. Ud over pludselig at stå med flere penge mellem hænderne, syntes jeg også, at det var helt fortjent efter SÅ mange år på SU 🙂

  /Maria

 • Uh jeg bruger nok omkring 1500-2000 kr… det ser faktisk helt skræmmende ud, når det sådan kommer på skrift :S Gudskelov for at jeg har et studiejob… eller, det er så i en skobutik hvor jeg ender med at bruge halvdelen af min løn.. 😉

 • gid jeg ku være lige så fornuftig studerende som dig.. mit tøjbudget er dobbelt så stort som mit madbudget.. ahem

 • Denne måned har jeg brugt 200 – og det er nok meget det gængse.. Det bliver for det meste til en kjole fra H&M eller lignende, noget fra genbrug, noget fra eBay eller andet.. Men 250 max pr måned 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top