Du læser nu
Hårbolle

Hårbolle

Hårbolle
Min mor klipper mit hår. It’s true. Eller. Hun sørger for at spidserne ikke bliver katastrofale og ellers passer det sig selv. Jeg har været til frisøren én gang i løbet af de sidste 3 år, og det var egentlig ikke nogen særligt god oplevelse.Men jeg savner virkelig, at have en frisure. Sådan én der faktisk passer til mig. Og mit hår savner professionel pleje. Så jeg overvejer lidt om jeg skal drible forbi en frisør næste gang jeg er hjemme – er der måske nogen af jer, der kender en god frisør, som ikke tager en halv arm, for sine ydelser? Sådan i København eller Nordsjælland somewhere? Any advice is much appreciated:)

I need to get my hair done.. Now.. but I’m sort scared of hair dressers.. they never do what they’re supposed to! 

 Kommentarer (11)
 • palma på ny Østergade er rigtig god!
  de har de lækreste produkter fra aveda og så er der massage i stolen man får vasket hår i .. lækkert.
  jeg bliver klippet af Mie som er rigtig god og faktisk er den første frisør der har forstået at klippe spidser ikke er 10 cm !!!
  håber at du får styr på. hårbollen

 • Min mor klipper også mit hår, så du er ikke den eneste… det hele handler jo om prioritering :o)

 • rodian rodian, ligger tæt på kgs nytorv.. har kun været ved sanne, men hun er super sød og dygtig! og så er der cafe latte og hyldeblomstdrik, mmh!

 • Milla hos Klippestuen Z på Falkonér Allé, på hjørnet ved Nyelandsvej. Hun er super god, og prisvenlig. Både til klip og farve.
  Har brugt hende i et par år nu.

 • Hejsa:)
  Det er mega nice at gå til frisøren, man føler sig virkelig pampered! Men jeg kan ikke se hvorfor du gerne vil gøre det i Danmark. Det er så skide dyrt i Danmark, og så vidt jeg har forstået så er Danmark et af de dyreste lande at tage til frisøren hos. Derfor ville jeg anbefale dig, dig der nu er ret meget i Stockholm, at blive klippet der:) Det er meget billigere! Jeg bliver selv klippet i Finland (hvor jeg kommer fra) hvor jeg betaler ca 100-150kr for et klip med frisure. Det kan godt gøres billigere, selvom det er ligeså godt.
  Bare en tanke 😉
  xoxo Julie

 • Hej. Frisør 13 på Larsbjørnsstræde (Kbh) er rigtig god og professionel! Jeg kan kun anbefale ham 🙂
  Kærligst Anna

 • Frisør C på strandvejen i Hellerup. Morten der er derude er ÜBER cool!! Top lækker og pisse hamrende dygtig! Jeg har gået der i mange år nu, og ville ikke vide hva jeg skulle gøre uden ham :)…
  Han er god både til klip og farve og gør det naturligt og ‘rodet’ som jeg godt kan li det, på den helt rigtige måde!
  Salonen er cool og stemningen hyggelig og afslappet. Ansættelseskravet er at man skal være mand og hetro 🙂 🙂
  En klipning koster 670 kr og du vil med garanti ikke blive skuffet!
  Kærligst, Louise

 • Jeg er ellers også vild med fritzen på billedet.. kan ikke lige se hvad der skulle være galt med den andet end den lettere øgede snublefare..;)
  Lasse Emil Asly på Frederiksberg er dygtig og min faste.. 🙂

 • Prøv Shunt på istedgade, spørg efter Anette. Hun er super god til at klippe og er særdeles prisvenlig. Men bestil i god tid, der er mange der har fundet ud af hvor gode og billige de er.

 • Jeg er glad for Hårlywood på Østerbro. De har fair priser og er dygtige til at klippe, så man får det resultat, man ønskede.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top