Du læser nu
Looks I love

Looks I love

Puh, jeg synes jeg har været totalt inspirationsforladt og umotiveret på tøjfronten det sidste lange stykke tid…. De store snemasser og kulden, har bare fået mig til at prioritere komfort og varme! Men nu hvor sneen er mere eller mindre væk, og temperaturen har sneget sig op over frysepunktet, virker alt bare så meget mere overskueligt. Derfor ligger jeg nu og gennemtrawler elle.com, for at finde lidt inspiration til den kommende uge. Yiippiie – lad bare foråret komme!

It feels like I’ve been living in long-johns forever, but now it’s finally a little warmer!! Aaand I won’t have to fight my way through masses of snow any longer, which really makes the thought of dressing up seem so much more attractive… So I found a little inspiration for the coming week and just feel a lot more motivated to be faaaash… or… try to.. at least..

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top