Du læser nu
Next buy

Next buy

Next buy
Jeg har haft en grå sweat-cardi stående på min liste i umanerligt lang tid, men har bare ikke fået gjort noget ved det.. Det er lidt sådan en basiskøb, som man godt ved er SUPER godt at have, men som alligevel er lidt kedeligt at købe. Næsten som med sokker. Bare ikke helt. Men nu skal det være!

I’ve been wanting a grey sweat cardi forever, but I just haven’t gotten around to getting one.. Doh..

 Kommentarer (7)
  • Nu ved jeg ikke med de to andre , men den fra divided ka jeg ikke rigtig anbefale, synes hurtigt den bliver stiv krymper underligt og kommer til at sidde helt forkert 🙂 .. Jeg er generelt en stor fan af basics fra H&M’s herre afdeling så måske er denne også god 🙂

  • Jeg har også den fra H&M herreafdelingen, er rigtig glad for min.. Har brugt den flittigt under min læderjakke og pelsvest de sidste par måneder.. Dejlig varm og dejlig blød 🙂

    /Noelle

  • Jeg kan også anbefale den fra H&M herre! Den er dejlig blød og så har jeg købt den i et par numre større, så den er perfekt at gemme sig i…

  • Jeg har den fra gina tricot, den er som i siger nok lidt kedelig, men det at den er lang og halsen gør den lidt speciel, jeg er ihvetfald glad for mig..:)

  • Jeg har selv set på den fra Gina Tricot, men ligesom dig, synes jeg at den er så kedelig at købe!
    Man har jo trods alt mere spændende ting at bruge sine penge på? 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top