Procrastinator Extrodinaire - Acie

Procrastinator Extrodinaire

Procrastinator Extrodinaire
ZzzzZzZZzzz…. Jeg er ved at aflide pga helt syg kedsomhed. Henslæber dagen på Studentpaladset (.. Det er der faktisk noget der hedder 4 real.. Dog er navnet mere en hån end retvisende). Tilgengæld har jeg fået lasagne til frokost (dagens ene højdepunkt – det andet var, da jeg troede Sverige var under nuclear attack grundet seriøs sirene-symfoni.. Turns out dbare tester pænt ofte heroppe.. Så meget for dét panic attack). Nå. Back to da books.

2 kommentarer

  • Fint kaffe”krus”.:) Jeg føler med dig – nyder livet i frihed, efter at have været til BA-eksamen. Jeg tror muligvis at jeg er blevet 10 cm højere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top