Du læser nu
Boots

Boots

Boots
Forleden fablede jeg lidt om mine generelle tanker om den meget omtalte Burberry Prorsum AW10 kollektion, og én af de ting jeg faldt for, var det super fine fodtøj. Nu efter min eksamen har jeg endelig haft tid til at spendere lidt tid med at kigge alle detaljebillederne igennem (der ligger 135 styks på style.com) og er godt nok ikke blevet mindre pjattet med ankelstøvlerne af at se dem på lidt tættere hold. Jeg kan rigtigt godt lide wedges, men jeg kan virkelig også godt lide modvægten iform af stilethæle:) Og som skrevet sidst, så ser de her støvler bare helt vildt rare ud…

A few days ago I wrote a post abt the Burberry Prorsum AW10 collection – I especially liked all the boots and jackets, and as I had time to go through the detail shots today, I totally fell in love with these ankle booties with a sherling lining. They look like the perfect pair of winter boots!

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top