Du læser nu
Kon-to-da-cula

Kon-to-da-cula

Kon-to-da-cula

Både Frede og Senette rocker dem i sort – og nu er de kommet i sand, som jeg tænker vil være fine til brune ben. Jeg er ikke rigtigt en sneakers-pige selv (… surprise), og har bare et par converse, men de fungerer ikke fantastisk i fx regnvejr.. Hm.. Tror jeg holder mig i skindet, men synes nu de er meget fine alligevel. Modellen hedder Koncula og jeg kan lige undersøge hvad prisen er if anyone wants to know (EDIT – prisen er 400kr!!)?? (ooog for lige at komme jer i forkøbet – en af de ting jeg oftest er blevet bedt om at købe har været Vagabond-sko, fordi de ikke fåes online.. Meeen – jeg tror (???), at Gitte fra Riis Sko gerne vil sende dem, hvis man spørger pænt og er meget i nød:) Hun kan fanges på riissko@riissko.dk if ever).

I’m not really a sneakers kinda girl, but these are sort of nice… Sporty with a twist.. The model’s called Koncula and they’re from Vagabond

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top