Du læser nu
Acie Tester: Satin Care og Venus Embrace

Acie Tester: Satin Care og Venus Embrace

Acie Tester: Satin Care og Venus Embrace
Usj, jeg har mange ting, der ligger og venter på at blive testet, men idag hoppede de her to lige forrest i køen. Tidligere (da jeg lå og var ynkelig på sofaen) ringede postmanden på døren, og afleverede en kæmpe pakke, som jeg ikke anede hvad var for noget. På en eller anden måde ender jeg altid med at åbne døren for fremmede mennesker, når jeg ligger i bar mås, t-shirt og morgenhår, men jeg bliver så stresset, at jeg aldrig når at få taget tøj på. Undskyld Hr Postmand. I apologize. Anyways – tilbage til pakken.

Acie Likes: Uhlalalaaa nogle glatte stænger jeg har lige nu. Havde ærlig talt ikke forventet den store forskel på den her fætter og min Venus, men jeg er ret imponeret egentlig. Og så kan jeg godt lide, at den der ophængningsfætter faktisk kradsbørstige sugekopper, for jeg ikke plads til den andetsteds end på væggen, og det er så irriterende, når den slags falder ned.

Acie dislikes: Prisen! Hvad sker der for, at glatte ben skal koste en halv arm!? Dog er jeg ikke helt klar over om de mon er blevet lidt billigere siden sidst jeg tjekkede eller om jeg bare har vænnet mig til svenske (over)priser?! Den er ikke helt så dyr, som jeg havde forventet, men dog stadig en bekostelig affære. En “ShowerPod” med skraber, ophæng og 1 blad koster ca. 120kr og en pakke med 3 refills koster ca142kr.

Overall: Det var faktisk en ret god oplevelse og jeg var overrasket over, at jeg kunne mærke forskel på de 3 vs. 5 blade (Venus har 3, Embrace har 5). Men det er altså lidt dyrt. Så derfor får den 3½ agurker af mig!
Acie Tester: Satin Care og Venus Embrace

New item up for testing! I was actually surprised to feel an actual difference between my old Venus and this new Embrace, so that was really cool! Buuuut – it is rather expensive… hm.

 Kommentarer (5)
 • Jeg har ikke selv prøvet det, men fra alt hvad jeg har læst skulle den her RazorPit være særdeles effektiv – så man stort set ikke behøver købe flere blade.

  (Jeg ved godt det lyder TV-shop agtigt, men den skulle altså være god nok.)

  Og jeg kan ikke umiddelbart se nogen grund til at den ikke skulle virke på hunkøns-skrabere?

  (Vil iøvrigt begynde at overveje job som pakkebud!)

 • ja – tror du der er en særlig slags barrøvs-radar i postbilerne ? Min post kommer ALTID når jeg står under bruseren, eller lige er stået ud.. Det skønne ved det hele er så at min datter lige har fundet ud af at åbne låsen på hoveddøren..:-/
  Men fedt at du åbnede, så vi ved om vi skal købe embracen 😉

 • Jep…..det er dyrt….Plejer at købe bladene på Ebay.
  Det kan virkelige betale sig.
  Fik 8 blade til Venus Vibrance for 100 kr (alt incl) sidst;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top