Du læser nu
April

April

April
Den 2. april postede jeg følgende: “… der er dage hvor livet bare er vigtigere end mode.. Således iførte jeg mig idag leggings og min oversize striktrøje og kastede mig ud i min meget meget vigtige dag, hvor jeg havde brug for held, lykke og god karma… Og solen skinnede ihvertfald på mig idag.. Så min vigtige dag blev en god dag. En succesdag. Også selvom jeg ikke så særligt fash ud.”.. et styks glad lille Acie..

… ahgr.. så blev det april, og jeg startede d. 2. april med at drible til nordvest og rive en GMAT rundt i en sådan grad, at mine planer om at rykke til Stockholm efterhånden virkede meget sikre.. Yiiipppiiiieeee! Den dag var jeg bare ikke til at skyde igennem og foråret virkede meget nært, da jeg senere på dagen sad og drak hvidvin med bachelormakker i solen i indre by.. Dog var jeg dårligt blevet færdig, før det igen var tilbage til bøgerne. Min sidste eksamen på CBS skulle overståes og med en 72timers-case og en 4timers skriftlig uden hjælpemidler var der massere at gå igang med.. Jeg overlevede dog og fejrede efterfølgende i solen med øl foran Nex og gode venner.
April var også måneden hvor jeg skrev mine første posts for Bazar og gik meget i lyserød blazer. Og Acne støvler. Og den der Gina Tricot-kjole med blomster. Og drak store mængder rosé på min altan. Det var en god måned!

In april I finally did my GMAT and was super relieved when it was done.. The rest of the month is a blur of exams, sun and rosé wine on my balcony. It was a good month!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top