Du læser nu
Mig og min bankrådgiver

Mig og min bankrådgiver

Mig og min bankrådgiver
Jeg har lige talt med min nye bankrådgiver. Pernille. Hej Pernille. Min gamle bankrådigver, Maria, er gået på barsel, og det er noget værre noget, for jeg er ret sikker på, at Maria er den bedste bankrådgiver i hele verden. Bankrådgivere burde forbydes at få børn!! Men men – på trods af en lidt skæv start, så var hende Pernille nu også ok. Og hun får en chance.

Skoene er fra Forever21 og de er fine. Synes jeg. Men måske har jeg bare set for meget “Keeping Up With The Kardashians”.

I think these shoes are kinda nice…. But it’s possible that I’ve just been wathcing “Keeping Up With The Kardashians” a little too much lately. Who knows.

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top