Du læser nu
Serie-lørdag?

Serie-lørdag?

Reklame.

….. jeg holder lørdag på sofaen og det er nice.. Jeg kunne dog godt bruge nogle nye serier – kender I noget godt? Jeg elsker Grey’s, MadMen, The City, The Hills, Entourage, Californication… oooog den seneste tid har jeg været super fascineret af “Keeping Up With the Kardashians” (.. hvilket er lidt pinligt, men hvad kan man gøre!?!)… Anyways – kender I noget godt, som jeg ikke har nævnt her?

Se gode serier med en chrome cast, som du kan finde her.

 Kommentarer (59)
 • SIX FEET UNDER er den mest vel lavede serie der er lavet!!! God historie, fuckt up karakterer og enormt gode skuespillere! Hvert afsnit er som en god film! Ellers QUEER AS FOLK (US), som er et meget underholdende bøsse drama som fanger!

 • uhf hvis du vil have noget godt at kigge på skulle du virkelig overveje The Vampire Diaries! Har endnu ikke set en eneste i den serie som ikke var lige til at spise xD

 • Lige et par forslag:
  Gossip girl, Sex and the city, Twin Peaks, Lost og True blood. Meeega fede serier som helt klart skal ses!!! 😉

 • Er meget overrasket over ingen har nævnt House.. fordi den serie er da genial 🙂 intet mindre 😀 og så kan How I met your mother og desperate housewives jo altid bruges også 😉

 • Orker ikke lige at læse alle kommentarene igennem – så ved ikke om de serier jeg foreslår allerede er blevet foreslået, men her kommer de alligevel.

  Twin peaks – skabt af David Lynch(fantastisk instruktør). Omend serien er ret gammel.
  Dexter – det er simpelthen så cool når han udfolder sine seriemorder skills

 • Hej Acie 🙂
  Vil anbefale Weeds, den er SÅ sjov. Meget politisk ukorrekt humor, LOOOVE it! Handler om en mor til to der dealer hash og lærer at begå sig i den kriminelle verden. -Hvis du er til Californication vil du uden tvivl også synes om Weeds!!!
  Elsker din blog btw. Har selv netop startet min egen, hvis du lyster kan du følge med på https://lushilistic.blogspot.com/
  Go lørdag
  /Mette

 • Jeg siger også ‘True Blood’ – god underholdning og lækre, lækre (nøgne!) mænd 😀 Dexter og Weeds er også gode 🙂

 • Jeg ELSKER din blog. Så er det sagt! (tja, ved godt det ikke ligefrem er serietips, men det eneste mit mormorbesøg indtil videre har kastet af sig er Deadline-føljeton, og ved ikk’ liiiige.. Hmm.. Og så var jeg i hvert fald sikker på du så min besked, hehe :-D)

 • De er nævnt før men men men… Kan lige nævne dem en gang til for prins knud!:-)
  Glee, Vampire Diaries, Flashforward, Prison Break.. Alle Super gode på hver deres måde!

  Vh Simone/fashionmanifest

 • Som før nævnt: DEXTER – Og så siger jeg det lige igen DEXTER DEXTER DEXTER…. Verdens mest geniale serie ;o)

 • ej, må indrømme jeg også elsker Kardashians og har set ALLE afsnit.. :I i know. men ellers That 70’s show, Dharma & Greg og godt-dårligt TV: Paradizzze,…

 • ‘True Blood’ er også min absolutte favorit – det er en fantastisk serie! ‘The Office’ er også genial, men jeg foretrækker nu den originale britiske version. Hvis du ikke allerede har set Twin Peaks, så er det også en mulighed – det er jo en (kult)klassiker. Jeg er personligt helt vild med ‘The Tudors’ med Jonathan Rhys Meyers som den engelske Konge Henry den 8. Og så har jeg hørt godt om den britiske serie ‘Human Being’.

 • Kell on earth, med PR Kelly fra the City. Jeg har desværre kun fundet det første afsnit på nettet.

 • Og Glee er altså også ganske sjov med alt det dans og musik.

  Og så er der jo alle krimi-serierne, synes Criminal Minds, og Numbers er gode.

 • Lost …..spændende og lidt uhyggelig.
  Priviliged…..der skal man ikke tænke for meget, og solen skinner altid på de rige;-)
  The young americans(tror jeg nok den hed)….kørte vist for at par år siden på TV2, der blev desværre bare ikke lavet så mange sæsoner….total eyecandy for girls!!
  Eli Stone
  Den nye Melrose Place….mega drama!
  Den nye 90210…..mega drama!:-)

 • The wire må være verdens bedste serie – man skal lige igennem første sæson før genialiteten rigtig kommer til syne for en. Derudover er seinfeld altid en klassiker!

 • Dexter, Criminal Minds, 30 Rock, True Blood, Fringe (lidt X-Files, som jo altid er genial, á la i dag), Mad Men, The Sopranos og sidst, men ABSOLUT ikke mindst: Six Feet Under (!!).

  … og så kan jeg se, at Greek også bliver nævnt et sted, og selvom det normalt falder uden for den kategori af serier, jeg ser, så er det faktisk en meget underholdende og serie-lørdag-agtig-serie om unge amerikanere i både sororities og fraternities (hvis det er et emne, man synes er spændende, så er bogen “Pledged – The Secret Life of Sororities” også ganske god!).

  God lørdag!

 • Tak tak ladies. Ur the best! Har set 3 afsnit “how I met ur mom”, og har nu bevæget mig ud i den virkelige verden:)

 • Acie….. Acie, du maa proeve Dexter! (jeg skriver gammel-sprog fordi jeg er i Paraguay og backpacke, men derfor kan man vel godt foelge med i yndlingsblog) Dexter ryger nok ud for kategori, naar jeg ser hvilke andre serier du kan lide, men den er sindssyg spaendende og er fyldt med dygtige skuespillere. Jeg er egentlig ikke den store serie-chick, men Dexter har tryllebundet mig og jeg er desperat efter 4. saeson. Proev den!

 • Plejer at se serier som endnu ikke er kommet til Danmark endnu – vi er desværre ikke de hurtigste:) – på https://ch131.com/. Men kan bestemt anbefale True Blood, Vampires Diaries – er måske ved at blive noget hen af en Vamp freak – og Two and a Half Men:)
  God lørdag med sofa og gode serier.

 • Absolut yndlings må være true blood. Ellers er det Helt sikkert how i met your mother. En anden som også er sjov er The big bang theori. Mega sjove og søde karakterer. Især er der sheldon en social handicappet fysiker, den skal simpelthen ses 🙂

 • alltime favorite stener sitcoms: beverly hills 90210 (den gamle), matador, sex and the city(selvføglelig!), dharma & greg, californication, how i met your mother, two and a half men og scrubs

  https://nunne.dk

 • Hej acie.
  Superfed blog du har! er straks blevet fast læser, vil du mnåske også være fast læser af min?
  Kirijo
  Kirijo.blogspot.com

 • Jeg elsker Gossip Girl, Glee, The Vampire Diaries – som er propfyldt med laekre skuespillere 😀 og The O.C.

 • Holder mig til Mad Men, Gossip Girl og Sex and the City. De to sidste kan i særdeleshed anbefales til en afslapnings-aften, hvor det lille hoved ikke skal brydes med alt for meget.

 • Hej Acie, jeg er meget facineret af big love med chloe sevigny på rollelisten. Eller the wire. Begge er virkelig gode serier.

 • Hej hej 🙂

  Seriøst god humor er “The Office” (den amerikanske version).

  Du er simpelthen nødt til at se den.
  Det er sort humor, når det er bedst. Handler meget simpelt om et Paper Company i Scranton, Pennsylvania med Steve Carell som chef.
  Jeg er bidt at den gode, sorte humor og har nu set samtlige 6 sæsoner (en syvende kommer vist snart) på under 1 måned! Afsnittene varer 20 min. så det er ret overskueligt og godt til serie-lørdage.
  Jeg tror, du vil kunne lide det (man ved jo aldrig).

  https://www.xno3.blogspot.com/

 • Gossip Girl, One Tree Hill, Gilmore Girls og Mercy. Det er i hvert fald nogle af mine personlige favoritter 😉

 • Jeg er også stor fan af Mad Men… :o) Jeg synes også godt om følgende serier: The good wife, Life unexpected, True blood, Vampire diaries… og en god gammel The West Wing

 • True Blood. Det er simpelthen den bedste serie jeg har set nogensinde! Men pas på: man bliver hurtigt hooked og med en superb cliffhanger i slutningen af hvert afsnit, er det svært at stoppe igen:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top