Du læser nu
Aktiv søndag

Aktiv søndag

Post-vinterOL er jeg muligvis kommet til at fable lidt for meget om, hvor gerne jeg ville prøve det der langrendsløb. Så idag er jeg blevet inviteret ud og stå på langrend for første gang i mit liv… Alpinski er jeg ret trygge ved… Langrend – a whole other story!! Det så bare så let ud, når man sad dér i sofaen og heppede. Og det virkede som en rigtigt god ide. Now – not so much.. Hm – og what to wear? Rigtigt skitøj? Eller bare som hvis man skal ud og gå lang tur?!

i’m going cross-country skiing today for the first time in my life.. should be interesting..

 Kommentarer (6)
  • Langrend er hårdt ja – men jeg synes ikke, man kan sige det er sværere end alpin.
    Alpin er en yderst teknisk disciplin. Den er ikke på samme måde fysisk krævende men det er stadig svært at komme op på et højt niveau og stå fx. off-pist.

  • årh jeg elsker langrend. man skal have lag på lag på. for når man kører er det hårdt og man sveder. når man står stille (fika) fryser man.. så ja, lag på lag er vigtigt.

  • Okay, det der er creepy! Det ligner fuldstændg et still billede fra en video jeg har optaget! WOW.

    Men ja, langrend er fantastisk! Det er så meget anderledes end alpin. Hårdere og sværere. Men det er rigtig fedt 😀 Jeg har stået på langrend hele mit liv, og det er den bedste form for motion jeg endnu har prøvet! God tur! Husk: Vær blød i knæene.

  • lyder sjovt, har hørt det skulle være a pain in the **. men jeg glæder mig til din opdatering efterfølgende! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top