Du læser nu
Døgndrift

Døgndrift

Døgndrift
…. arbejder jeg i for tiden.. er så done, at mine øjne er helt firkantede og jeg overvejer nu at påbegynde en behandling med intravenøs kaffe, for at se om det kunne have en opkvikkende effekt.

Tilgengæld startede jeg dagen med at grave min cykel fri af snemasserne i min gård – det var en glædesfyldt reunion, at cykle i Sthlm for første gang i 2010. Yippiiiee!!

OG! Speaking of skole, så har jeg lovet Antonia, Anne-Mette og Eva, at bede jer om at udfylde et spørgeskema, som de skal bruge til en opgave på deres studie. De læser film & medievidenskab på KU og vil rigtigt gerne have lidt hjælp:) Og i og med, at jeg som studerende ofte selv har brug for andre folks tid og hjælp, så vil jeg godt sende lidt god karma ud til alle jer, der lige kan hjælpe pigerne – det betyder super meget, når man sidder og laver opgave. Og det tager kun 1 minut (jeg har selv svaret!) og I kan finde det HER!

I’m reeeeaallly busy right now.. But I took my bike to school for the first time in 2010 this morning.. yippiee!

 Kommentarer (14)
 • Så har jeg også udfyldt det. Jeg synes heller ikke det var noget dårligt spørgeskema, jeg blev da i hvert fald selv opmærksom på, at jeg åbenbart har mere filter på overfor modeblogs, end jeg gik og troede. Eneste lille ting var, at jeg ikke kunne se, hvor man skulle sætte kryds, hvis man er 15. Men det er jeg så heldigvis ikke.

 • Tak for hjælpen allesammen!!

  Og AS – det var altså bare en joke.

  Oooog – husk nu lige at man går i skole for at lære og nu er der jo ingen af os, der ved hvad tesen er, så kommentarerne om hvorvidt det er et godt eller dårligt spørgeskema virker unødvendige:)

 • wow, is it that warm in Stockholm for bike? “miss nature” surprised us here in slovakia today with snow once again 🙁

 • hej acie.
  jeg har også udfyldt spørgeskemaet, men blev nød til at lyve om min alder, da man ikke kan vælge alderen 15?! 🙂
  mvh.
  marie

 • Jeg giver Amalie ret!! Utroligt at læse Medievidenskab og så konstruere dette spørgeskema.
  Jeg savnede især et kommentarfelt!

  Jeg skrev at min holdning til Friis & Co havde ændret sig, men jeg fik ikke lov at uddybe at det var i en særdeles negativ retning.
  Nu giver skemaet indtrykket af, at jeg blot er blevet påvirket.

  Bare lige et tips til en anden gang – det er altid virkelig interessant med kommentarfelter, hvis det ikke er muligt med en fokusgruppe og opklarende interviews.

  Hav en skøn dag 🙂

 • Kaffe (Koffein) i store mængder virker faktisk modsat – hvor små mængder virker opkvikkende, så kan spandevis af kaffe virke sløvende. Jeg blev ret overrasket da jeg læste det, men det er rart at vide, så man ikke bare tyller.

  Jeg har svaret på undersøgelsen. 🙂

  – AS

 • De burde nok lige læse lidt litteratur om konstruktion af spørgeskemaer, det er tiltrængt, kan jeg se! Bare et fif, hvis de vil lave en god opgave 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top