Du læser nu
Hun er nu cool

Hun er nu cool

Hun er nu cool
Trendycrew

.. hende Kate dér.. Hellow!!

Min opgave er blevet færdig og jeg ligger på sofaen og ser Dexter og spiser svensk kladdkaka. Brownie go home!! Min hjerne føles helt grillet og det er rart med et par timers fri inden jeg starter forfra med noget nyt imorgen tidlig. Vågnede kl 4 i nat og kunne bare ikke sove igen, fordi tankerne bare fløj rundt i mit hovede – relativt pres. Jeg satser på at afstresning i form af kage og serier vil hjælpe mig til en lidt bedre nattesøvn i nat. God knows, I need it.

Cool cat Kate… I really wonder how she does it.. Always looks effortlessly cool the laissez-faire way. Envy!

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top