Du læser nu
Flere sløjfer!

Flere sløjfer!

 Kommentarer (6)
 • Flotte, men de ser ud til at være virkelig forfærdelige at gå i!!!
  Men måske det bare er et uheldigt billede …

 • Hej Acie.

  Denne kommentar har intet med de dersens sko at gøre (som i øvrigt ser svært ubehagelige ud – jeg får helt ondt i tæerne!), men derimod om dine polls. Jeg ved ikke om det har noget med de dersens cookies at gøre, men man kan ikke se svaret, hvis man allerede har svaret – kun lige efter man har gjort det. Hvis man så prøver at svare igen, så siger den at man har svaret én gang – og det er jo også godt nok. Men hvad nu hvis man er nysgerrig og vil se resultatet? Hva’ hva’ hva???
  God søndag – og god arbejdslyst (siger jeg fra sofaen, ha!)

  /Sofie
  https://sofiesblog.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top