Maj!

Maj!
Den første halvdel af maj spenderede jeg med at skrive bacheloropgave og jeg fik virkelig set solen stå op over Københavns tage mange mange gange. Den anden halvdel blev brugt i solen – jeg var i sommerhus med en masse venner, hvor jeg genfandt kræfterne med øl på maven og tankerne langt borte.. Og så lå jeg en masse i Kgs Have og glædede mig over, at jeg næsten-næsten kunne kalde mig BSc i International Business fra CBS. Derudover var jeg til Graduation Gala på Kongekilden og så ventede jeg i spænding på at få at vide, hvor jeg skulle tilbringe livet de næste par år. Sidst men ikke mindst hørte jeg den her sang helt vildt meget, og nu kan jeg ikke høre den uden, at det føles som om det er maj 09 igen – Get Shaky!

I spent the first half of May finishing my thesis – the second half was spent in the sun.

2 kommentarer

  • savner sommeren mere og mere når jeg ser billedet hvor du ligger med øl på maven – det bliver fantastisk at kunne nyde noget grønt græs i kongens have igen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top