Du læser nu
Seneste køb

Seneste køb

Seneste køb
lookbook.nu
Jeg har endelig cavet og købt den der trench-basse med pufærmer fra Zara. Det er ikke helt den her model, men næsten – nuancen er lidt lysere og pufærmerne knap så voldsomme. Jeg synes den bliver lidt mere klassisk så, og så er der jo chancer for at man får den brugt mere end én sæson. Dog er jeg ikke helt sikker på at jeg er en trench-pige, så lige nu hænger den mest bare og dingler for sig selv. Indtil jeg beslutter mig endeligt.

Finally bought this trench, but can’t decide if I’m really a trench-coat-kinda-girl… hmm…

 Kommentarer (6)
  • Jeg tror ikke jeg er en trench pige, købte en sidste år, men endte med at bytte den, jeg følte mig ikke tilpas i den. Men jeg kan godt forestille mig dig i en trench coat, det må jo være et tegn på at du godt kan være en trench pige.. Men prøv at style med den med en masse forskellige outfits og sko.. Så får du hurtigt en ide om det er noget for dig..

  • Behold den,behold den – jeg har selv købt den og glæder mig sådan til at få den på. Kom nu blide forårsvejr!!

  • heh, jeg er helt klart en trench pige. Men jeg har fortrudt den jeg købte sidste år, men den dér kunne jeg godt se mig varm på. Håber du bliver glad for den!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top