Du læser nu
Vend om

Vend om

Vend om

Tyksakken ringede imorges, da jeg var på vej til skolen… “Hvad laver du?”. “Jeg går!”. “Nå da – hvorhen?”. “Til skolen!”. “Ej! Det er søndag! Skynd dig at vend om!”. Men jeg var stærk og sidder her endnu – omend en anelse bitter på den åndsamøbe, der insisterer på at åbne vinduet i tide og utide. Det er frost-vejr, din hat! Luk det vindue. Nu! Gah.

Derfor har jeg også pakket mig ind i mit super-scarf – flere af jer spurgte hvor det var fra, og det er såmænd bare fra H&M, men dog købt i New York i efteråret 2008. Jeg ved, at flere forsøgte at finde det hjemme i Danmark, men uden held, så jeg ved faktisk ikke om det nogensinde var i butikkerne herhjemme?!

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top