Du læser nu
Forårsønske

Forårsønske

Forårsønske

eBay

Én af de ting jeg glæder mig allermest til, er at kunne pakke ballerinaerne frem fra gemmerne – jeg savner altid mine ballerinaer helt frygteligt hver vinter.. Til sommer kunne jeg godt tænke mig, at tilføje et par Chanel-basser til samlingen, meeeen – det er jo lidt af en investering for SU-økonomien. Er der nogen af jer, der ved ca. hvor meget man skal skrabe sammen før man har råd??

I really want a pair of Chanel flats this spring.. Gah..

 Kommentarer (13)
  • […] Og så røg de på. Mine nye Chanel-ballerinaer, som jeg har ønsket mig lææænge længe (se bare her, her og her!). Tillykke med fødselsdagen i forskud Acie. Man må gerne, når man ellers render […]

  • Hvor er de fine – nogen der ved hvor de kan købes på nettet, og hvordan de er i størrelsen?
    /Maria

  • Jeg var i Chanel hos B.C. og spørge på dem til min veninde den anden dag. de creme, med sort snude kommer igen til sommer, de sorte med lak snude kommer først til efteråret. de har hidtil kostet 3200 men når de kommer igen vil de koste 3300. Hvis du kender noegn der skal til london kan jeg fortælle dig, du kan få dem til ca 2400 kr i Heathrow lufthavn. der købte jeg mine. Noget af en besparelse 🙂

  • ÅRH, jeg og min veninde havde lige ballerinaerne på for første gang i år her idag og det var et glædeligt gensyn kan jeg fortælle 🙂 jeg blev så glad hver gang jeg kiggede på mine fødder!
    al kærlighed til dage hvor man kan tage sine elskede ballerinaer på!

  • Jeg stod netop og kiggede på dette par i Paris, og de er endnu smukkere i virkeligheden! Syntes bare at det var for pinligt at spørge om prisen – but now I know 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top