Store drømme..

.. og små Agurker, hænger meget tæt sammen.. Mine nærmeste veninder, har sagt at Danmark er for fladt til sådan en som mig – og det har de nok ret i.. Jeg er ikke så god til at sidde stille og jeg er meget glad ved eventyr – det ved i nok. Så til efteråret pakker jeg igen sydfrugterne og flytter til en ny storby i et nyt land.. Jeg håber selvfølgelig, at I vil hænge med på lidt flere eventyr – selvom jeg er så frygteligt flyvsk;) Er der mon nogen, der kan gætte hvor jeg nu skal flytte hen??

I’ll be spending next fall far away – guess where!?

36 kommentarer

 • FANTASTISK spændende Acie!!!

  Jeg ville gerne selv slå mig ned i USA, men det er knap så nemt hvis det skal være inkl. børneflok 😉

 • Nej, hvor sejt! Jeg synes det er mega vildt at du tør – men jeg er også sådan én der syntes det var vildt nok at være 6 måneder i Amsterdam. Så havde jeg lizzom prøvet dét og ville sgu egentlig gerne hjem. Men ferie i LA? Det ville jeg nok ikke sige nej til. 😉

  You rock!

  – AS

 • hehe, jeg vil godt indrømme, at jeg slet ikke ville ha gættet på LA som det første.. jeg troede, du mere var en New York-pige 🙂

 • uh uh uh! jeg gættede også på LA, men det er der ligesom løftet sløret for nu 🙂
  jeg ville bare lige skrive tillykke, held og lykke og hvor er du sej!

 • Det er da meget fedt! Tillykke med det! Men jeg drømmer om at blive udvekslingsstudent i Danmark. Synes bare dansk er det fedeste fremmedsprog.

 • Det kunne være du skulle lade være at kalde dit billed for Los Angels hvis ikke folk skal kunne gætte det i første hug! hehehehee – hvad skal man lave i Los Angelse

 • Hvor er du bare en heldig banan (eller agurk)! Selvfølgelig vil vi følge med når du tager på nye eventyr, jeg ved da hvertfald at jeg vil (:
  Tillykke med endnu et skridt på vejen til at have et langt mere spændende liv end de fleste danskere (;

 • Hold da op, jeg misunder godt nok dit gå på mod og evnen til at finde på nye ting, som du gerne vil opleve. Gid det var mig, der turde gribe verden an på den måde, men jeg nøjes desværre kun med at drømme. 🙁
  Men jeg kan huske første gang jeg læste din blog, da begyndte jeg at spekulere på, hvor fedt det kunne være, at studere i Sverige, eller Norge for den sags skyld. 🙂 Hvordan har det egentlig været i forhold til DK?

 • Glæder mig til at følge dig på nye eventyr! 😀 Skal selv til Brasilien som udvekslingsstudent næste skoleår, så kan sagtens sætte mig ind i din rejselyst…

 • uhh, hvor spændende.
  Nu får jeg helt lyst til at selv tage på eventyr!
  Glæder mig til at læsa om Acie i L.A. 😉

 • Ej hvor er jeg misundelig.. det må være helt fantastisk at få denne mulighed.

  Må jeg spørge hvordan du kan rejse sådan rundt? Her tænker jeg både med studiet, men også rent økonomisk?

  Grunden til jeg spørger er at jeg selv gerne vil bo i usa 1-2 år. Men hvis man skal læse osv, og havde råd til at leve ved jeg ikke hvordan det fungerer.

 • Hvor er du sej!! Fedt fedt fedt.. Glæder mig til at følge dig på nye eventyr i L.A!
  Jeg beundrer virkelig dit mod Acie 🙂

 • Ej hvor lyder det bare fedt! Det tror jeg bliver kæmpe stort for dig!
  Endnu et semester på udveksling? 🙂

 • For fucks sake – I er alt for skarpe. Så meget for at være mystisk;) I har selvfølgelig ret – Agurken indtager LA!

 • Jeg har det på helt samme måde, der skal helst ske noget – hele tiden! 🙂

  Hmm, ja.. Maybe LA? Tror ihvertfald det er et lidt større skridt end fra DK til Sweden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top